doppleganger 0 Napisano 20 Październik 2007 moze tutaj mi ktos pomoze? mam taki problem, ze kupilem kiedys half lifea2 na ebayu. przesylka byla z tajlandii. wszystko bylo pieknie do dzisiaj, kiedy to pojaiwl mi sie komunikat podczas uruchomienia cs:s ze kod produktu jest przynalezny do terenow rosji(???) a ze mnie tam tam nie wiec sobie nie pogram. wiec kupilem nowiutkiego cs'a w sklepie i podczas aktywacji produktu wyskoczyl mi blad, w ktorym chodzilo mniej wiecej o to, ze teraz jestesmy zajeci i aktywacja produktu dokona sie pozniej i bedziesz o tym poinformowany. nic na poczte nie nadeszlo. w miedzyczasie wszedlem na swoje stare konto steam i tam nagle wyskoczyl mi komunikat ze aktywacja zostala zakonczona pomyslnie. i teraz jest prblem taki, ze na nowym koncie podczas proby uruchomienia cs'a kieruje mnie do sklepu steama, podczas ponownej aktywacji wyskakuje mi komunikat, ze aktywacja miala miejsce na innym koncie. natomiast na starym koncie jest wciaz informacja o pieprzonej rosji, ale day of defeat moge grac normalnie. gdy probuje aktywowac cs'a na starym koncie to pisza ze juz jest aktywowany. juz nie wiem co mam robic. nie mam paragonu z dzisiaj a tym bardziej z przed roku z ebaya. czy mozliwe sa dwa kody aktywacyjne na jednym koncie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doppleganger 0 Napisano 22 Październik 2007 nikt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 22 Październik 2007 Dwa kody aktywacyjne na jednym koncie? Hmm, wydaje mi się, że nie... Pamiętam, że czasami takie różne rzeczy wyskakują, np.: w WoWie jak sie grało na jednym potem na drugim serverze (prywatnym), wtedy pomagało skasowanie Cache, ale czy to działa także na Steama to nie wiem, wogóle mało wiem na temat Steama, ale pierwsze co bym spróbował to pobawić się z cache, albo jakąś reinstalke palnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doppleganger 0 Napisano 23 Październik 2007 jak usunac cache? w steamie czy w kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 25 Październik 2007 W steamie, jeśli coś takiego tam znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach