Mike 821004 0 Napisano 16 Październik 2007 Mam taki problem: podłączyłem komputer pod telewizor i wszystko działa poprawnie tylko, że mam czarnobiały obraz w telewizorze Proszę o pomoc bo próbuję od ładnych paru dni i nic Z góry dzięki Moja karta to NVIDIA GeForce7600 GT podłączenie przy kompie mam S-Wideo z przejściem na komponent i z tego kablem kompozyt do tv Może ktoś miał podobny problem???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 17 Październik 2007 gdzieś w ustawieniach karty masz dostosowywanie pod telewizor, ale dzie co i jak to Ci dokładnie nie powiem ale pewnie będzie to gdzieś we właściwościach karty o ile dobrze pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 19 Październik 2007 Możliwe też jest że dałeś obraz w wersji NTSC a tego formatu nie obsługuje twój telewizor i stąd ten problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 821004 0 Napisano 21 Październik 2007 (edytowane) W ustawieniach próbowałem już wszystkie systemy jakie tylko są i nic. PS. Telewizor mam 100hz i podłączałem pod niego PS i PS2 a te konsole nadają sygnał w pal jak i ntsc i problemów z kolorami nigdy nie miałem. Więc to może coś wam podpowie ale i tak z góry dzięki że ktoś się odezwał bo zamieściłem ten temat na paru forum i tylko tu ktoś odpisał. Jeśli coś miał bym jeszcze podać to dajcie znać na GG Edytowane 21 Październik 2007 przez Mike 821004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 21 Październik 2007 Na pocieszenie powiem ci że ze 2 miesiące temu próbowałem pod TV podłączyć 7300 GT od Galaxy i też dziwne numery się działy i ostatecznie też nic z tego nie wyszło. A jak stary masz TV?? bo tamten miał z 10 albo i więcej lat i uznałem że to pewnie jest ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarus 0 Napisano 22 Październik 2007 Mam taki problem: podłączyłem komputer pod telewizor i wszystko działa poprawnie tylko, że mam czarnobiały obraz w telewizorze Proszę o pomoc bo próbuję od ładnych paru dni i nic Z góry dzięki Moja karta to NVIDIA GeForce7600 GT podłączenie przy kompie mam S-Wideo z przejściem na komponent i z tego kablem kompozyt do tv Może ktoś miał podobny problem???? Problem nie tkwi w karcie graf, tylko w TV. Zazywczaj jak podlaczas sie s-video do TV to sa tam 2 opcje AV/V i AV/S. Jesli przestawisz na AV/S to bedziesz mial kolorowy obraz. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach