zostad 0 Napisano 10 Październik 2007 Witam.Jestem nowa na tym forum i jeżeli temat napisałam nie w tym miejscu to przepraszamKupiłam laptop Acer 5220 i mam problem z zainstalowaniem Windowsa,komunikat(nie wykrywa dysków}Chcę zrobić płyte Nlite dodając sterownik.Chipset mam GM 965 Intel i96x,mam też stronę do ściągnięcia sterownika,ale problem w tym,że nie wiem który.Podaję linka http://downloadcenter.intel.com/filter_res...mp;submit=Go%21 może znajdzie się jakiś życzliwy forumowicz i powie który mam ściągnąć. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zostad 0 Napisano 13 Październik 2007 Problem rozwiązany.Temat można zamknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zostad 0 Napisano 14 Październik 2007 Witam.Jestem nowa na tym forum i jeżeli temat napisałam nie w tym miejscu to przepraszamKupiłam laptop Acer 5220 i mam problem z zainstalowaniem Windowsa,komunikat(nie wykrywa dysków}Chcę zrobić płyte Nlite dodając sterownik.Chipset mam GM 965 Intel i96x,mam też stronę do ściągnięcia sterownika,ale problem w tym,że nie wiem który.Podaję linka http://downloadcenter.intel.com/filter_res...mp;submit=Go%21 może znajdzie się jakiś życzliwy forumowicz i powie który mam ściągnąć. Pozdrawiam. Myślałam,że problem został rozwiązany.System widzi dyski,ale po zainstalowaniu w menaderze urządzeń mam zaznaczone niezainstalowane sterowniki do: 1.Kontroler Ethernet 2.Kontroler magazynu masowego 3.Kontroler video 4.Kontroler video(zgodny z VGA) 5.Kontroler magistrali zarządzania systemem 6.PCI Device Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Październik 2007 Myślałam,że problem został rozwiązany.System widzi dyski,ale po zainstalowaniu w menaderze urządzeń mam zaznaczone niezainstalowane sterowniki do: 1.Kontroler Ethernet 2.Kontroler magazynu masowego 3.Kontroler video 4.Kontroler video(zgodny z VGA) 5.Kontroler magistrali zarządzania systemem 6.PCI Device stery do mobo + siecówki + grafy (jako, że wszystko jest zintegrowane problem powinien załatwić sterownik do mobo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 17 Październik 2007 Ja jeszcze podpisze, że czasem aktualizacja biosu pomaga Miałem tak w przypadku Acera do naprawy w którym była podobna sytuacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariorozpruwacz 0 Napisano 7 Czerwiec 2008 tylko co to da? System dalej nie będzie wykrywał sterownków niezainstalowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 7 Czerwiec 2008 Ale będzie miał opcje włączenia emulacji IDE na SATA i sterowniki nie będą potrzebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach