Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
doppleganger

Błędy podczas pracy w Windowsie i grania

Rekomendowane odpowiedzi

problemem sa bledy podczas pracy w windowsie i grania. pojawiaja sie komunikaty o bledach do wyslania. nie za kazdym razem alez taka czestotliwoscia, ze stanowi to problem. informacje w nich zawarte nic a nic mi nie mowia. chcialobym sie zapytac w jaki sposob i jakimi programami moge sprawdzic prace i stabilnosc poszczegolnych komponentow komputera. podam konfig choc juz go wczesniej na tym forum podawalem:

amd 5600 am2, dfi infinty, geforce 7600 gs(galaxy), ocz 2 razy 1gb 800mhz, maxtor 80gb i samsung 250gb s-ata (system na pierwszym), enermax 500w. i jeszcze na wszelki wypadek odczyty z everesta o temperaturkach (windows):

samsung 32; maxtor 41; gpu 49; aux(?) 38; cpu rdzenie 48 i 39; plyta glowna 61( duzo ale podobno te typy tak maja chipset to nforce4 ultra)

prosze o odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj tresc komunikatow...

Czy komunikaty wszytskie są takie same, czy różne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. dawno nie pisalem bo i bledy sie nie pojawialy. teraz zaczely i to lawinowo. glownie podczas grania i to w przerozne gry. od najnowszych po calkiem dostepne gry freeware sprzed kilku lat. wyglada to tak ze podczas grania wszystko mi sie zacina, wyrzuca mnie do windowsa i pojawiaja sie komunikaty o bledach. jak mozna tu wrzucac screeny? nigdy tego nie robilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak tylko kiedy probuje zalaczyc obraz to wyskakuje mi blad brak uprawnien do wyslania tego typu obrazow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jestes zalogowany? jeżeli nie mozesz tak, to wyslij obraz np. na imageshack i podaj link - wtedy spróbujemy coś zrobić dalej z Twoim problemem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...