Havoc 8 Napisano 17 Styczeń 2009 Nom Tommy - 45 Havoc - 30 Jawtek - 22 MANIAK - 16 Clamoor - 16 M@Ly - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 8 Xardas - 5 Overcloced - 3 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 TomTom - 1 Nerio - 1 Fenris - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 18 Styczeń 2009 Terminator? Jak nie to podpowiedź bo chyba kojarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fenris 0 Napisano 18 Styczeń 2009 okej, no to cytat z filmu : "Draw your shields and surrender your ships..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fenris 0 Napisano 19 Styczeń 2009 Jawtek, dobra odpowiedź. Dokładniej Star Trek: First contact. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 22 Styczeń 2009 Sorki, nie wiedziałem, że zgadłem Już daje Masz Havoc, dziadu Punktacja: Tommy - 45 Havoc - 30 Jawtek - 23 MANIAK - 16 Clamoor - 16 M@Ly - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 8 Xardas - 5 Overcloced - 3 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 TomTom - 1 Nerio - 1 Fenris - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 24 Styczeń 2009 Dzięki ale za stary jestem...nie znam Dawaj next Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 29 Styczeń 2009 To było Deja Vu Next: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 30 Styczeń 2009 No nie mówcie, że nie znacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) Znam na bank i widziałem... Tylko nie mogę skojarzyć Muszę pomyśleć Jak nikt nic nie napisze przez jakiś czas - podpowiedź. Edytowane 30 Styczeń 2009 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 30 Styczeń 2009 Zrealizowano też (kapitalny) serial o tym samym tytule, będący poszerzeniem i rozwinięciem filmowej fabuły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 31 Styczeń 2009 Dobra, następny screen z tego samego filmu - musicie zgadnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 2 Luty 2009 No nareszcie... film polecam każdemu, a serial jeszcze lepszy Niesamowita rola Dorocińskiego Tommy - 46 Havoc - 30 Jawtek - 23 MANIAK - 16 Clamoor - 16 M@Ly - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 8 Xardas - 5 Overcloced - 3 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 TomTom - 1 Nerio - 1 Fenris - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2009 (edytowane) Na świecie film miał premierę ok. rok temu, w Polsce nie wiedzieć czemu jeszcze nie... Edytowane 3 Luty 2009 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 3 Luty 2009 Uu ładna dziewojka. Żebym tylko wiedział kto to Dla mnie bez podpowiedzi ni rusz. Jawteku..prawym, kopiuj adres, paste and go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2009 Hvc lubisz emo? heh A podpowiedź, hm... Film opowiada historię małżeństwa amerykańskiego, które podróżuje koleją z Chin do Moskwy. Podczas przejazdu dzieją się różne tajemnicze rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 3 Luty 2009 Ale ja w ogóle nic nie widze - tylko tekst! Tommy, moze daj sam link? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Luty 2009 PPM -> kopiuj adres obrazka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Nerio 17 Napisano 3 Luty 2009 - heh... spójrz sam Tommy. Mam tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 3 Luty 2009 O to chodzi Repair this, please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi