Tommy 6 Napisano 4 Czerwiec 2008 Dobra, jego czas minął - kto pierwszy ten lepszy, wrzucajcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 4 Czerwiec 2008 Jak dla mnie to podpowiedź... Chyba, że ktoś wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 4 Czerwiec 2008 Nie kłam kochanie? Jeśli nie to poprosze podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 6 Czerwiec 2008 Film [powstał w 2006 - pokazuje realia w Polsce O ile dobrze się orientuję był nominowany w Cannes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Czerwiec 2008 Qdi zatwierdź albo daj coś nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 8 Czerwiec 2008 Amyrkańskie produkcje od razu -a polska, rodzima produkcja to już nikt nie wie <niezadowolony> Był to plac zbawiciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 10 Czerwiec 2008 Tego też nikt nie wie? Podpowiem że wyszły dwie części tego filmu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Mumia powraca? raczej jedynka czyli zwykła mumia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 10 Czerwiec 2008 Tak zwykła Dajesz AndrzejSNK Tommy - 29 Havoc - 18 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Jawtek - 8 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 6 Sorek - 3 Xardas - 3 LGK - 1 Qdi - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 10 Czerwiec 2008 Nie żebym się czepiał ale tu mam dowód, że to "dwójka" http://www.filmweb.pl/Film?id=30587 zobaczcie galerię i jedno z ostatnich zdjęć, bodaj 5 od końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Czerwiec 2008 Jawtek ma rację, Qdi jak zadajesz to się orientuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 10 Czerwiec 2008 Możliwe, że po wpisaniu "Mumia" w googlach, wyskoczył ten screen, choć jest on z drugiej części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Czerwiec 2008 Zmodyfikuj punktację i zadajesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Czerwiec 2008 Możliwe, że po wpisaniu "Mumia" w googlach, wyskoczył ten screen, choć jest on z drugiej części lol nic niegdzie niw wpisywałem poprostu myślałem, że to z jedynki jest - bo film oglądałem nie raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 11 Czerwiec 2008 @ Up: Myślałem raczej o Qdim i wyszukiwaniu screena przez niego. Prawidłowa punktacja: Tommy - 29 Havoc - 18 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Jawtek - 9 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 5 Sorek - 3 Xardas - 3 LGK - 1 Qdi - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 13 Czerwiec 2008 To był "Zaklinacz koni" - myślałem, że ktoś oglądał, no cóż Next (od razu dam podpowiedź, co by gry nie zatrzymywać - film Roberta Rodrigueza) : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 14 Czerwiec 2008 From Dusk Till Dawn po co jakiekolwiek podpowiedzi toż to klasyk ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 14 Czerwiec 2008 Good Tommy - 29 Havoc - 18 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Jawtek - 9 Clamoor - 7 AndrzejSnk - 5 Sorek - 3 Xardas - 3 LGK - 1 Qdi - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Czerwiec 2008 Nie wiem no, jakaś podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 16 Czerwiec 2008 (edytowane) to już drugi film oparty na podstawie książek pewnej znanej serii pewnego znanego współczesnego pisarza fantasy ;-) (drugi hmm w zasadzie to pewnie trzeci ale pierwszy był mierny ) Edytowane 16 Czerwiec 2008 przez Clamoor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi