Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Havoc

Vivo z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zacznę od przeprosin, bo wiem że jest trochę tych tematów i coś bym się z nich dowiedział pewnie, ale jednak to sprawa trochę innego kalibru. Otóż:

Potrzebuję karty z Vivo, do kompa na AGP, nic specjalnego, ma tylko zgrywać obraz a potem puszczać go na monitorze.

Chodzi jednak o to, że nie ja będę trzymał kartę w swoich łapkach, a ktoś kto mieszka 200km ode mnie, do tego dochodzi piorytet sprawy, więc najlepiej byłoby kupić i kazać od razu wysłać do niego. Tak więc musi to wszystko z miejsca działać bez problemu, on jest laikiem więc zaczynają się schody.

Ja też za wiele o vivo nie wiem, a dowiedziałem się że niektórzy na allegro potrafią TV-Out nazwać Vivo i myślą że jest OK...więc potrzebna mi Wasza pomoc aby rozróżnić i wybrać to czego potrzebuje. Widzę też że nie każda karta ma dodatkowe kable i przejściówki, tu moje pytanie czy są one niezbędne i gdzie mogę kupić takie jeśli potrzeba.

To chyba tyle, mam nadzieję że do wieczora się uwiniemy i pomożecie kupić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu miałem pojęcie o kartach z VIVO. Pamiętam, że karty ATI All in Wonder na bank miały VIVO. Inne nie wiem (mimo, że idzie znaleźć takie co mają rzekome Video In).

Aukcje z kartami All in Wonder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...