Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
eloziom34

Regulamin Forum PCCentre

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy istnienie takiego regulaminu ma sens?

• nie
      7
    • tak
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego Wy się wszyscy kłócić a nie zmienić Regulamin na porządna bez głupia punkt 9?

Polska moja słaba, ja przepraszać, ja Afryka przylecieć duży samolot i ja kochać polska przyroda i orzeszki.

Michasiek dlatego, że robienie sztucznego tłoku i zakładanie kilku kont nic Ci nie pomoże. Mało prawdopodobne, aby użytkownik Michasiek/eloziom i Akmehh byli w jednej sieci mając ten sam numer IP <wstyd>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuu, no tak... Takie oczywiste, a nikt na to nie wpadł ;) Eloziom odziedziczył wszystkie forumowe cechy michasiek'a, czyli krytyka serwisu i jego użytkowników, nie ma innej opcji... :D Jednak z tego wynikałoby, że jeśli to prawda, to Geo powinien o tym wiedzieć od samego początku, no chyba że michasiek robił czajany na wszystkich frontach ;)

Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gdy Redakcja bierze udział w głosowaniu dla niej nie przeznaczonym to oznacza tylko tyle, że boi się sprawiedliwych jego wyników.

ej zaraz zaraz ja w redaktorem PCC już nie jestem i to nie od dzisiaj ;)

aha i michasiek pisz proszę na swoim pierwszych koncie ;)

Uuuu, no tak... Takie oczywiste, a nikt na to nie wpadł ;) Eloziom odziedziczył wszystkie forumowe cechy michasiek'a, czyli krytyka serwisu i jego użytkowników, nie ma innej opcji... :D Jednak z tego wynikałoby, że jeśli to prawda, to Geo powinien o tym wiedzieć od samego początku, no chyba że michasiek robił czajany na wszystkich frontach ;)

o tym pisałem już wczoraj http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=154399 ;)

aha i michasiek zapomniałeś już o swojej obietnicy nie pisania na pcc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to oczywiste :) Jak ktoś na tym forum pisze choć odrobinę poprawnie po polsku i inteligentnie to to może być tylko Sammy lub michasiek ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b. dziękuje za danie mi pretekstu do zawieszenia Ci tego konta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michasiek dlatego, że robienie sztucznego tłoku i zakładanie kilku kont nic Ci nie pomoże. Mało prawdopodobne, aby użytkownik Michasiek/eloziom i Akmehh byli w jednej sieci mając ten sam numer IP <wstyd>

Ale za to pomoże Wam :) Zauważ, że jestem od kilku dni największą gadułą na tym forum :)

AndrzejuSnk przykro mi, że nie jesteś w redaktorem, cokolwiek to znaczy:)

I uspokój się nieco bo emocjonowanie się, gdy ktoś sobie z Ciebie żartuje to ostatnia wskazana reakcja :)

No i - Twój post w temacie do którego link dałeś jest nieregulaminowy (punkt 4.3) :)

PS gdzie w powyższym poście Akmehha, zawierającym jedynie opis poziomu forum, zawarty jest pretekst do zawieszenia naszemu koledze z Afryki (który lubi orzeszki) konta? :)

Pretekstów mógłbyś znaleźć wiele, na różne sposoby, ale na pewno nie ma takowych w tym poście :)

Edytowane przez eloziom34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale za to pomoże Wam :) Zauważ, że jestem od kilku dni największą gadułą na tym forum :)

dziękuje postoje ;)

AndrzejuSnk przykro mi, że nie jesteś w redaktorem, cokolwiek to znaczy:)

klawiatura robi mi na złość :| :P

PS gdzie w powyższym poście Akmehha, zawierającym jedynie opis poziomu forum,

ja To wiem, Ty nie musisz ;)

zawarty jest pretekst do zawieszenia naszemu koledze z Afryki (który lubi orzeszki) konta? :)

może znajdz sobie prawdziwego przyjaciela :P

Pretekstów mógłbyś znaleźć wiele, na różne sposoby, ale na pewno nie ma takowych w tym poście :)

to konto też Ci zawiesze, a powód będzie bo tak ;)

i każde następne też aż znudzi Ci się zakładanie kolejnych i porwócisz do 1-konta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dziękuje postoje ;)
Za co dziękujesz postojom?

Ja To wiem, Ty nie musisz ;)
Oj dziecko... nie ma takiej dziedziny, w której to zdanie byłoby prawdą :)

1-konta :)
co to jest jedenkonto?

Nie widzę potrzeby do niczego powracać, poza nabijaniem sie z takich jak Ty nie ma tu za bardzo po co miejsca zagrzewać. Z tego miejsca dziękuję za dostarczoną w ostatnich dniach rozrywkę :)

A Tobie Andrzejku napisałbym jakiś moim zdaniem żałosny, jeno skrzynkę PM masz pełną ;]

A dla Geo wyrazy współczucia, gdyby mi było dane współpracować z takimi... ach.. ;]

Edytowane przez eloziom34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oj dziecko... nie ma takiej dziedziny, w której to zdanie byłoby prawdą :)

a nie masz napisanego wyjąśnienia w 10% tam? ;)

A Tobie Andrzejku napisałbym jakiś moim zdaniem ..., jeno skrzynkę PM masz pełną ;]

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem nowy, ale chyba niedługo zostnae bo to co tu przeczytalem mi mówi że tu niezafajnie jest..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jestem nowy, ale chyba niedługo zostnae bo to co tu przeczytalem mi mówi że tu niezafajnie jest..

nom takie wrażenie można odnieść <ale tak nie jest>

na szczęcie to tylko idealny michasiek, który nie wiadomo dlaczego zniża się <według siebie> i pisze tutaj

zastanawiam się jak to możliwe, że spotkał pccentre taki zaszczyt aby doskonały michaś postował tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nom takie wrażenie można odnieść <ale tak nie jest>

na szczęcie to tylko idealny michasiek, który nie wiadomo dlaczego zniża się <według siebie> i pisze tutaj

zastanawiam się jak to możliwe, że spotkał pccentre taki zaszczyt aby doskonały michaś postował tu

nie rozumiem, ja tu żadnego michala nie widze a Twoje posty są jednymi z najgorszych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michasiek? :) Jupi, naprawde się cieszę, że napisałeś :) Poważnie. A tak wczoraj rano wpadło mi do głowy, że ten Eloziom pisze podobnie do Ciebie, ale potem sobie pomyślałem "eee pewnie przypadek", co nei zmienia faktu że się ciesze i już Ci pisze na gg :D

Adamek - posty Andrzeja też mi się nie podobają, ale chłopak postara się pisac ładniej, obiecujemy, naprawde :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...