przemcio92 0 Napisano 20 Sierpień 2007 witam. bardzo prosilbym o pomoc w sprawie nastepujacej: niedawno zakupilem gre Far cry z kolekcji klasyki, z tego co mi wiadomo , jest ona w wersji 1.33 czyli dobrej. instaluje gre , uruchamia sie konfiguracja klikam ok i wszystko powinno byc w porzadku tylko gdy proboje wlaczyc gre pojawia sie czarny ekran i wzystko znika. po paru sekundach obraz powraca na pulpit.. nie wiem co robic, zalezy mi na tej grze. moj sprzet: GF FX5500 256 procesor intel celeron 3.06 i 512 ramu bardzo prosze o pomoc chcialbym juz sobie pograc :/ niestety nie wiem jkaie mam sterowniki do karty ale mojemu kumplowi na tej samej karcie gra chodzi bez problemu.. z gory thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 20 Sierpień 2007 Może masz za mało RAMu? Z tego co pamiętam wymagane było 1GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemcio92 0 Napisano 20 Sierpień 2007 komp wymagania spelnia bo sprawdzalem, zainstalowalem nawet juz patch 1.4 ale dalej to samo ;/ nie wiem co robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Sierpień 2007 komp wymagania spelnia bo sprawdzalem, zainstalowalem nawet juz patch 1.4 ale dalej to samo ;/ nie wiem co robic Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do grafiki. Może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 20 Sierpień 2007 złota zasada - ZAWSZE instaluj najnowsze dostępne sterowniki i directa :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemcio92 0 Napisano 20 Sierpień 2007 najnowsze stery? z tego co mi wiadomo nie spisuja sie one najlepiej.. wlasnie instaluje stery v 53.03 jak nie dada rady to zainstaluje najnowsze... cos czuje ze sobie nie pogram ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemcio92 0 Napisano 20 Sierpień 2007 jak proboje zainstalowac sterowniki najnowsze, pisze mi ze nie odpowiadaja one typowi karty :/ moze ktos wrzucic link do sterownkikow najnowszych gf FX 5500 ? nie za bardzo wiem jakie to sa ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicolas 0 Napisano 20 Sierpień 2007 Spróbuj te: http://www.nvidia.pl/object/winxp_2k_81.98_pl.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach