Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Tommy

Torba i myszka do notebooka

Rekomendowane odpowiedzi

j.w., polećcie coś fajnego i w miarę niedrogiego ;)

Odnośnie mychy, lepiej bezprzewodowa czy z kabelkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
j.w., polećcie coś fajnego i w miarę niedrogiego ;)

Odnośnie mychy, lepiej bezprzewodowa czy z kabelkiem?

http://www.notebooki.pl/lista/notebooki/824/ - mam plecak tej firmy, są niezłe i nie aż takie drogie, jak na plecaki/torby na notebooka. Właścicielem marki jest bodaj Campus, więc wiele chyba nie trzeba mówić :)

Myszka - ja preferuje mimo wszystko z kabelkiem, a jeśli bezprzewodowa to z dobrym sensorem :) Do czego będziesz ją wykorzystywał? Albo inaczej: w jakich warunkach? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór myszki jest stosunkowo ważny, bo na niej głównie bazuje praca w CADzie ;) A warunki - sandardowe - domowe biurko i uczelniane stoliki :P Fajna jest z Microsoftu, ale dużo ludzi zachwala Logitecha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO myszki Logitecha są ekstra, dobrze trzymają się w dłoni, i odpowiednio reagują. Jak dla mnie the best.

Co do plecaka/ torby to na twoim miejscu wziąłbym plecak, jaki to nie wiem bo sam jeszcze się nie dorobiłem :) ale plecak jest dużo wygodniejszy. Laptop jaki by nie był to jednak swoje waży, dołożysz gazete, jakieś duperele, ewentualnie kabel i naprawde robi się ciężko. Sam mam torbe bo dostałem za darmo biorąc laptopa ale i tak zamierzam kupić plecak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do plecaka/ torby to na twoim miejscu wziąłbym plecak, jaki to nie wiem bo sam jeszcze się nie dorobiłem :) ale plecak jest dużo wygodniejszy. Laptop jaki by nie był to jednak swoje waży, dołożysz gazete, jakieś duperele, ewentualnie kabel i naprawde robi się ciężko. Sam mam torbe bo dostałem za darmo biorąc laptopa ale i tak zamierzam kupić plecak

Święte słowa - mam plecak i wiem, że warto było trochę do niego dopłacić. :) A ad. myszek, korzystam z Logitecha i jestem z niego zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad torbą się pomyśli, oblookam kilka i na pewno coś wybiore ;) Przydała by się jeszcze jakaś konkretna sugestia odnośnie tej mychy bezprzewodowej (bo chyba taka zostanie nabyta) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam myszke labteca taka mala i tez jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogóle, to skończyło się na Targusie i Logitechu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etui na swój laptop zamówiłam na allegro. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie chcesz za dużo wydać na myszkę to na pewno Genesis Krypton 700  - niezawodna :) jedne z lepiej wydanych pieniedzy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...