Mumin 0 Napisano 14 Sierpień 2007 Mam pytanie: jaki jest dobry program do montowania nagrań? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 14 Sierpień 2007 Może się czepiam, ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 14 Sierpień 2007 Może się czepiam, ale... Mumin już usunął błędy Mam pytanie: jaki jest dobry program do montowania nagrań? Wiele jest programów do montowania i edycji nagrań: od darmowego Audacity po paskudnie drogiego Samplitude'a, wykorzystywanego przez radiowców. Jednak tak naprawdę najwięcej zależy od umiejętności, nie od programu P.S. Ziobro-mania? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 14 Sierpień 2007 P.S. Ziobro-mania? :> n.c. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano 18 Sierpień 2007 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=113 Na PW / GG sluze keyami do aktywacji na full wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 18 Sierpień 2007 Na PW / GG sluze keyami do aktywacji na full wersje Wystarczy poguglować i nie problem znaleźć takie rzeczy... Wiedz jednak, że nei jesteśmy forum warezowym i nie popieramy takich działań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano 18 Sierpień 2007 Wystarczy poguglować i nie problem znaleźć takie rzeczy... Wiedz jednak, że nei jesteśmy forum warezowym i nie popieramy takich działań. Wiem i dlatego nie daje tego tutaj tylko na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach