Syde_Syrius 0 Napisano 26 Styczeń 2008 darku też grałem na konsolach next-gen wszystkich i zgadzam się z Tobą, jednak na wii ukazuje się mało lepiej znanych tytułó, w pełni wykorzystujących możliwoście wii, a ma je ona ogromne. No a gracz potrzebuje gier i ciągle czegoś nowego, dlatego ja myślę, że xbox przebije w końcu playstation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 26 Styczeń 2008 Jestem osoba, ktora w gry gra niewiele (a moze i w ogole?). Od czasu do czasu wejde na gamespota by sprawdzic nowosci, moze akurat wyszedl jakis ciekawy rts, albo fpp, w ktore kiedys uwielbialem grac. Sciagne sobie demo gry, ktora jest rzekomo swietna, dostala 9.5/10 i wg recenzenta kazdy musi ja miec. A mi sie nie podoba... przestaje mnie bawic po 5 minutach. Wydaje mi sie, ze te ultraswietne gry wychodzace na konsole sa podobne do tych pcetowych, jak swietne nie bede to pewnie mi sie nie spodobaja. W Wii najbardziej podoba mi sie aspekt spoleczny gier, nie ma to jak poboksowac sie z kolega na wirtualnym ringu. Nie wiem jak jest z liczba gier bo nigdy sie tym nie interesowalem. A Wii i tak sobie predko sobie nie kupie, choc cena korci, ale i tak mam wazniejsze wydatki niestety :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 27 Styczeń 2008 Tak, jednak zauważ, recenzent z reguły jest osobą ograną. Gra w gry często, i najczęściej przedstawia gre w świetle tego czy jemu sie podoba oraz tego jak jest wykonana. Poza tym, ocenie recenzenta ciężko wpasować pod wszystkich odbiorców Trzeba zważać też na typy gry i gusta poszczególnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
king of elfs 0 Napisano 30 Lipiec 2008 coz Wii jest ciekawe ale takze troche niepraktyczne dlatego nie radze tego za bardzo. na razie X-BOX360 wygrywa lecz czy slusznie? PS3 na razie troche ponizej oczekiwanego poziomu lecz kiedy stanieje sprawy potocza sie roznie wg mnie ale przecies w koncu i tak to wszystko wyjdzie z mody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskitek 0 Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) No nie wiem czy PS3 szybko stanieje. Ostatnio jakiś prezez z Sony oświadczył, ze kategorycznie nie spodziewajmy się zbyt szybko zmian cenowych ich konsoli, ponieważ konsola ma niby ten długi cykl życia, więc spadek cenowy dopiero za rok lub dwa minimum! Edytowane 1 Lipiec 2009 przez Moskitek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaix 0 Napisano 2 Lipiec 2009 Oj z drugiej strony nic przecież innego powiedzieć nie mógł, bo by ludzie tylko na tą obniżkę czekali. Moim zdaniem obniżka będzie wprowadzona przy okazji premiery PS3 Slim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenris 0 Napisano 11 Lipiec 2009 Technologicznie PS3 góruje nad xboxem, ale niestety wychodzi mniej gier i jest droższa, to chyba dało przewagę xboxa. Obniżki cen szybko bym się nie spodziewał, bo przy aktualnej cenie i tak nie zarabiają za dużo. Koszt produkcji i podzespołów (ponieważ są lepszej jakości niż w xboxie) jest dość dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Div 0 Napisano 3 Wrzesień 2010 Jest 2010 rok i z perspektywy czasu sprawa ma się tak, że na dzień dzisiejszy Nintendo Wii sprzedaje się lepiej niż Xbox 360 i PlayStation 3 razem wzięte. Hmm... kto by pomyślał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach