Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Sony Ericsson k610i

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że kończy mi się umowa, zastanawiam się nad wyborem nowej komórki. Moim zdaniem najlepszy współczynnik ceny do jakości ma SE k610i. Czy ktoś z Was ma ten telefon/spotkał się z nim i może podzielić się swoimi wrażeniami? Z góry dzięki za wszystkie opinie :)

Prezentacja telefonu: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&...p&pid=10389

Nieco zdjęć wrzuciłem też do galerii: Zdjęcia Sony Ericsson k610i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nokia, Nokia i tylko Nokia. Polecam N73, w playu nawet porzadna cene maja: http://web.playmobile.pl/opencms/export/pl...aN73/index.html

Jezeli cena odstrasza to fajna jest tez czekoladka od LG: http://web.playmobile.pl/opencms/export/pl...U800/index.html

Ciekawe, jaki abonament trzeba płacić, żeby mieć te telefony w tych cenach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sam się zastanawiam nad tym telefonem i nad przejściem do playa abonament.

Ja raczej zostaje w Erze, bo zależy mi na stałym dostępie do internetu w komórce, a w Erze Bluconnect jest za 20 zł m-c. Z400 akurat w ofercie chyba mają - gorzej z telefonami wskazanymi przez Darka (co jak co, ale Play najszybciej wprowadza nowości do oferty).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO SE to świetne telefony i jak najbardziej ci je polecam, ale bierz taki, który ma kartę pamięci, bo te komórki mają kupę fajnych funkcji, które ciężko wykorzystywać przy małej ilości pamięci ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMHO SE to świetne telefony i jak najbardziej ci je polecam, ale bierz taki, który ma kartę pamięci, bo te komórki mają kupę fajnych funkcji, które ciężko wykorzystywać przy małej ilości pamięci ;]

Sony Ericsson k610i ma port na kartę pamięci, ale rodzaj kart, jaki wykorzystuje ma jedną wadę: wysoką cenę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mogę polecić SE i to nie tylko na podstawie własnych doświadczeń z nieco starszymi modelami, ale także opinii osób posiadających nowsze produkty z tejże branży. Większość nowszych SE ma port na kartę pamięci, jak zresztą Geo zauważył. Cena MS niby wysoka, ale mają za to szerokie zastosowanie, nie tylko w telefonach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komórka zamówiona :) Mam nadzieję, że będę zadowolony - na pewno będzie lepsza od obecnej, w zasadzie niedziałającej :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno będziesz zadowolony. Liczymy potem na reckę by Geo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na pewno będziesz zadowolony. Liczymy potem na reckę by Geo

BARDZO DOBRY POMYSŁ!!! - Geo nie możesz się wycofać.

Dodatkowo mam nadzieje, że wreszcie będe mógł porozmawiać bez zadnych problemów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BARDZO DOBRY POMYSŁ!!! - Geo nie możesz się wycofać.

Dodatkowo mam nadzieje, że wreszcie będe mógł porozmawiać bez zadnych problemów :P

Pomyślimy :) Jak będzie chwilka, może coś naskrobie. Póki co SE k610i leży już wygodnie na biurku, a najlepsze jest to, że rozmowy nie są brutalnie dziurawione z powodu kiepskiej anteny w starym telefonie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... co da się zauważyć, a właściwie usłyszeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Dareka Dede. Tylko nokia. Tzn. SE robi najlepsze komórki, ale Nokia robi najlepsze Smartfony ;) Mogę polecić model nr. 6630 lub 6680. Osobiście sam poluję na jeden z tych modeli. Niestety większość oferowanych przez firmy telefony są dla mnie okropne a ceny i opłacalność telefonów jest kiepska. Co do SE to ja "może" pokusiłbym się o kupienie W200i ale tylko za baardzo niską cene ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...