Havoc 8 Napisano 6 Sierpień 2007 Moze jeszcze ktos pamieta albo i gra w TLJ i pomoze ;] Jestem juz w 11 rozdziale, w bazie promów, przedostalem sie za pomoca podrobionej karty od Flippera. Zmienilem ciuchy w sklepie sobie, lece do McAllena ale...dupek w recepcji Gerard czy jak mu tam, nie chce mnie przepuscic...zmusilem sie do zajrzenia w solucje. Napisali żeby z kosza we wcześniejszej lokacji (tam gdzie sklep z ciuchami i automat z pizza) wziąc pudełko po pizzy. No i sie zaczynaja schody bo jedyna akcja to obejrzenie kosza, wtedy april informuje mnie ze jest to kosz na smieci ( ) i tyle Jak to rozwiazac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 6 Sierpień 2007 Moze slaby faq: www.gamefaqs.com Tam beda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 6 Sierpień 2007 Dzieki, poradzilem sobie. Ta liniowosc mnie zabije nie dalem mapy flipperowi do rozszyfrowania i przez to nie ruszylem fabuly dalej. Mala glupota ;] W kazdym razie gra skonczona, polecam. Do TLJ zabieralem sie od 2 lat az wreszcie siadlem i odejsc nie moglem Teraz dreamfall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 6 Sierpień 2007 Swoja droga , to moja pierwsza przygodowka na PC i tez nie moglem odejsc ,ale chwilowo stanolem gdzies na wyspie. Jednak nie o tym , Fallouta nadrabiam , hehe , jednak te starsze gry na dluzej nas przyciagna niz killery graficzne o glebokosci kaluzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 7 Sierpień 2007 tu masz racje, wtedy robiono fabule a nie ladne drzewka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djhasek 0 Napisano 9 Sierpień 2007 (edytowane) Ja też miałem z tym problem, ale gładko poszło. P.S - Ta gra jest naprawdę wspaniała, przyznam rację ''wtedy myślano o fabule, a nie o ładnych drzewkach'', serdecznie ją polecam. Szkoda, że w ostatniej scenie Zack i ktoś tam, chyba Emma giną, nie wiem nie pamiętam, albo Zack... Edytowane 9 Sierpień 2007 przez djhasek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 9 Sierpień 2007 SPOILER emma nie zginela (to nie byly zabojcze strzaly), to jeszcze nie byla ostatnia scena jeszcze dluugo do ostatniej sceny. zack pewnie tez przezyl, ale i tak kawal *** byl z niego sprzedal april Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach