Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Rycerz

ładny monitor

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam monitora do salonu pieknosci dla mojej ciotki, ktora prowadzi taki zaklad. Monitor nie jest istotny pod wzgledem jakosci matrycy, poniewaz bedzie na nim pracowac tylko program ewidencyjny i kasa fiskalna, ale kryterium wyboru ma byc jego wyglad :)

Zastanawiam sie nad:

1. LG L1760TR-BF i L1960TR-BF

2. monitory LG z serii Fantasy

3. LCD LG L1982U

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro nie liczy się matryca ani nic to wybierz to co się Tobie podoba najbardziej ;)

bo każdy ma inny gust ;)

Ja bym wybrał <pod względem wyglądu> L1982U

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
skoro nie liczy się matryca ani nic to wybierz to co się Tobie podoba najbardziej

bo każdy ma inny gust

j.w. Mi również najbardziej odpowiada LCD LG L1982U.

monitory LG z serii Fantasy są b. ciekawe, ale mogą nie pasować do wystroju wnętrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pogadaj z ciocią i niech ona sama wybierze. Skoro zależy jej tylko na wyglądzie to powinna dopasować monitor do wystroju. Najlepiej kupić monitor po urządzeniu takowego salonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wziął bym coś z serii Fantasy, są naprawdę ładne i odrazu przyciągają oko, ale najlepszym chyba wyjściem było by zabranie ciotki do sklepu i niech sobie kobieta wybierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rycerzu, cieszę się, że jesteś estetą - witaj w klubie :D Jak dla mnie najładniejszy jest L1982U, ale parametry ma nie te - do moich zastosowań (m.in. grafika) od TN lepsza byłaby matryca PVA lub MVA. Ale do multimediów i dynamicznych gier TN lepsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...