balbbinka 0 Napisano 29 Lipiec 2007 Zle włożyłam tusz do mojej drukarki Brother DCP-115C. Do luki po żółtym wszedł niebieski i na odwrót. Kardidż się przebił i zaczęło mi źle drukować. Zamieniłam, ale nadal jest tak samo. Drukuje kartki na niebiesko i żółto licząc że jakoś się to naprawi. jak to mogę naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 29 Lipiec 2007 Zanieś drukarke do jakiegoś serwisu komputerowego lub kogkoś kto się na tym zna i ma sprzęt (np. mojego taty xD). Tam powiedzą Ci czy kartridż można jeszcze naprawić czy trzeba kupić nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balbbinka 0 Napisano 29 Lipiec 2007 a moge jakos przeczyscic pojemniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 29 Lipiec 2007 Naj lepiej suchą chusteczką higieniczną lub papierem toaletowym. Ale i tak po wyczyszczeniu nie ma pewności że tusz będzie działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach