Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kriso81

Jaką kartę graficzną do 400 zł na pci express

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy może mi ktoś polecić dobrą kartę graficzną do 400 zł ale nie z allegro.

dzięki i pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://znak.pl/index.php?cid=143&scid=...SGal256+14ns+BO

dołóż parę złotych i bierz coś takiego. A jeśli nie to 7600gt.

p.s. niech ktoś mnie oświeci dlaczego ta 7900 taka tania? Takty rdzenia jedynie niższe do równoległych modeli innych producentów, no i nie ma dodatków tak wielu. Ale 100-200zł różnicy między galaxy a innymi GS'ami...??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Havoc , to jest tanie bo jest padlem. Za 400 zl zaden szajs 7900 , zwlaszcza od Galaxy a Palit 8600GT. Galaxy cos ma jakis ostatnio problem bo ich karty wracaja rowno do serwisow i sklepow , za mocno przetaktowali rdzen i pamieci i karty na defie wala artami po oczach , strata kasy , nie warto a nowe stery dla 8600GT daja jej mocnego kopa. Tylko 8600GT , za 400 zl jest bez laski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, ja tam mam 73 od Galaxy i śmiga przepięknie :P

w 8xxx to bym sie po prostu nie pchał. Jakoś szkoda kasy. Ale skoro jest za 400zł to w sumie fakt, lepszy wybór, ale nie od 7900 (porządnego jakiegoś). CHyba bym na twoim miejscu Kriso dozbierał coś do 79, albo poczekał na pełnoprawne grafiki pod DX10 niż brał teraz 8mkę teraz.

No ale w sumie Firekage ma obie grafiki to się sprzeczać nie będe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co ludzie powiadają całkiem fajnie radzi sobie taki PALIT 8600GT ma spore możliwości overclockingu no i wpsarcie dla DX10. Wydaje mi się, że po podbiciu zegarów powinien dawać sobie radę nawet z 7900GS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Milans oczywiscie link do swojego sklepu :) :) :) tanio tam u Was nawet :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co mam dawac do konkurencji skoro u mnie najtaniej ? ;) hyhy :D banereka na głównej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
z tego co ludzie powiadają całkiem fajnie radzi sobie taki PALIT 8600GT ma spore możliwości overclockingu no i wpsarcie dla DX10. Wydaje mi się, że po podbiciu zegarów powinien dawać sobie radę nawet z 7900GS

Milans nawet nie idzie o podkrecanie bo na Palitach to fakt. Tej karcie stery 158.27 i 162.18 daja mega mocnego kopa i mozna o tym poczytac bo ChrisG robil testy dla SLI. Ona bez problemu walczy z lepszymi 7900 , a ten tanszy 7900 to odpad.

Havix > 7300/7600 nie robily im problemow , za to 86xx oraz 79xx to juz masakra.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a po co mam dawac do konkurencji skoro u mnie najtaniej ? ;) hyhy :D banereka na głównej :D

a właśnie zastanawiałem się co za lama dała X2 4800+ do zestawu z 88GTX i za 5xxx zł :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabieg marketingowy - na allegro ludzie chcą kupic wypas komputer ale koniecznie z procem AMD - no to niech im bedzie jak koniecznie chcą ;)

Lada dzien doda sie wiecej zestawów - różne proce, różne grafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...