Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
RaxxaR

Piraci z Karaibow...

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie o tej gierce ? Fajny game play, bardzo mi sie spodobal. Szukam od nie dawna jakiejs fajnej przygodowki, bo teraz ich bardzo malo i mysle, ze ta moze byc calkiem ciekawa. Jak uwazacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najblizszym czasie na lamach naszego serwisu powinna pojawić sie recenzja, ale Knicz mowil ze fajnaa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ale Knicz mowil ze fajnaa :)

Ta gra emanuje brzydotą, od której mnie odrzuca... Mamy rok 2007 i z racji tego, że nie jestem zdeklarowanym masochistą w "PIRATÓW" nigdy nie zagram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ta gra emanuje brzydotą, od której mnie odrzuca... Mamy rok 2007 i z racji tego, że nie jestem zdeklarowanym masochistą w "PIRATÓW" nigdy nie zagram.

no ja słyszałem, że graficznie to za ładna nie jest ale podobno

fajnaa
;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, nie cierpię gier robionych na licencjach nowych/znanych filmów bo uważam że gry robione w pół roku/rok gdy wiadomo że fil wyjdzie to nie gra. Ehhh... ale fani kupią wszystko co ma ich znaczek firmowy ;) No trudno: "Chłyt materkindody" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa Sid Meiers (?) Pirates to była gra i jest wciąż! Żadni z licenjonowanych filmowych piratów się nie umywają do niej.

Poza tym, jeśli chodzi o tą konkretną, to tylko wersja konsolowa, PC faktycznie, ochydna jest jak nic! Nie wiem jak można to było tak spartolić :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wfasne se tak! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to jak Superman, Fantastyczna Czwórka, Garfield czy Harry Potter. Jak będzie kasa i nowa część to trzeba ją tworzyć. Zobaczcie na takiego God Of War 2. Gra robiona z wielkim rozmachem i wtedy gdy twórcy mają wenę. Gra wyszła świetna. Kolejny przykład: Trylogia POP. Wprawdzie ostatnia część poszłą strasznie na marketing jednak dalej jest to wspaniała gra ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wprawdzie ostatnia część poszłą strasznie na marketing jednak dalej jest to wspaniała gra ;)

Co ty gadasz, ostatnia część PoPa to najlepsza część serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nowy harry pottere jest spoko ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NNowy tak, jednak wcześniejsze... No wiecie. xD Co do POP'a to się nie zgodze. TTT to marketingowy chłam z bugami, dupiatą i przewidywalną fabułą, oraz zagapionymi Speed Killami i łańcuchem z God Of War ;] Poza klimatem który jest świetny, gra jest dupiata. Wiem bo jestem wieloletnim fanem serii xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...