RaxxaR 0 Napisano 9 Lipiec 2007 Co myslicie o tej gierce ? Fajny game play, bardzo mi sie spodobal. Szukam od nie dawna jakiejs fajnej przygodowki, bo teraz ich bardzo malo i mysle, ze ta moze byc calkiem ciekawa. Jak uwazacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 10 Lipiec 2007 W najblizszym czasie na lamach naszego serwisu powinna pojawić sie recenzja, ale Knicz mowil ze fajnaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 10 Lipiec 2007 ale Knicz mowil ze fajnaa Ta gra emanuje brzydotą, od której mnie odrzuca... Mamy rok 2007 i z racji tego, że nie jestem zdeklarowanym masochistą w "PIRATÓW" nigdy nie zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 10 Lipiec 2007 Ta gra emanuje brzydotą, od której mnie odrzuca... Mamy rok 2007 i z racji tego, że nie jestem zdeklarowanym masochistą w "PIRATÓW" nigdy nie zagram. no ja słyszałem, że graficznie to za ładna nie jest ale podobno fajnaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 10 Lipiec 2007 Dzięki, nie cierpię gier robionych na licencjach nowych/znanych filmów bo uważam że gry robione w pół roku/rok gdy wiadomo że fil wyjdzie to nie gra. Ehhh... ale fani kupią wszystko co ma ich znaczek firmowy No trudno: "Chłyt materkindody" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 10 Lipiec 2007 Nowa Sid Meiers (?) Pirates to była gra i jest wciąż! Żadni z licenjonowanych filmowych piratów się nie umywają do niej. Poza tym, jeśli chodzi o tą konkretną, to tylko wersja konsolowa, PC faktycznie, ochydna jest jak nic! Nie wiem jak można to było tak spartolić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 10 Lipiec 2007 fcale nje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 10 Lipiec 2007 a wfasne se tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 10 Lipiec 2007 Ta gra to jak Superman, Fantastyczna Czwórka, Garfield czy Harry Potter. Jak będzie kasa i nowa część to trzeba ją tworzyć. Zobaczcie na takiego God Of War 2. Gra robiona z wielkim rozmachem i wtedy gdy twórcy mają wenę. Gra wyszła świetna. Kolejny przykład: Trylogia POP. Wprawdzie ostatnia część poszłą strasznie na marketing jednak dalej jest to wspaniała gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 11 Lipiec 2007 Wprawdzie ostatnia część poszłą strasznie na marketing jednak dalej jest to wspaniała gra Co ty gadasz, ostatnia część PoPa to najlepsza część serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 11 Lipiec 2007 a nowy harry pottere jest spoko ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 13 Lipiec 2007 NNowy tak, jednak wcześniejsze... No wiecie. xD Co do POP'a to się nie zgodze. TTT to marketingowy chłam z bugami, dupiatą i przewidywalną fabułą, oraz zagapionymi Speed Killami i łańcuchem z God Of War ;] Poza klimatem który jest świetny, gra jest dupiata. Wiem bo jestem wieloletnim fanem serii xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach