Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
sorek

D-Link 504T - po aktualizacji firmwareu, padł...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z moim D-Link'iem 504T. Mianowicie, postanowiłem zaktualizować firmware gdyż nowzsy ma podobno konfigurację DNS'ów której brak w moim starym. Niestety podczas aktualizacji przez program na komputerze wywalił błąd. I niestety router padł. Służy teraz tylko jako hub, nie można się dostać do konfiguracji. Wie ktoś może czy jest jakiś sposób odzyskania routera czy muszę iść z tym do serwisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakim programem aktualizowałeś? Rozumie, że nie potrafisz dostać się do routera przez strone. Jeżeli tak, to chyba pozostaje Ci serwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle komputer nie widzi połączenia. I rozpoznaje to tak samo jak Hub. Co do połączenia to próbowałem wszystkie standardowe oraz niestandardowe. A program jakim wgrywałem pochodzi z serwera D-Linka i jest on od razu z obrazem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się , choć głowy nie dam, że trzeba oddać do serwisu. Jeżeli nie ma żadnej mozliwości, by cokolwiek zmienic, to za bardzo nie widzę innego wyjścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhh, znalazłem sposób. Wystarczy odpowiednio podłączyć router i już można sobie z tym poradzić. Na Polskiej stronie D-Linka jest opis tego. Temat można zamknąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest rozwiąznie - możesz podesłać link :) na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...