Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
carreau

Avast

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zapytać czy u kogoś też występuje podobny efekt w programie antywirusowym Avast. Chodzi dokłądnie o to, że gdy ustawię w wyglądzie programu "użycie efektów przezroczystych" to gdy włączam menu programu to cały czas przesuwają się kreski pionowe na menu od strony prawej do lewej. Czy to ma tak być czy to wina czegoś innego? Bardzo bym prosił aby ktoś kto używa tego programu sprawdził ten efekt u siebie. Z góry dziękuję i załączam zrzut ekranu.

post-3520-1182103312_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na avasta zawsze jest jedna rada (chociaz nie wiem po co go w ogole ludzie instalujecie)...panel sterowania - dodaj usun- uninstal ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie. Używaj dużo lepszej Aviry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o odpowiedź na moje pytanie a nie wasze problemy! Skupcie się na temacie lepiej!

W temacie jest wyraźnie napisane mają sie wypowiadać osoby które używają tego programu i które mogą sprawdzić u siebie ten problem.

Edytowane przez carreau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem bo Avast nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. A co do tematu: Nigdy nie używałem tego, skoro jest to tak przeszkadzające to po prostu wyłącz te efekty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Proszę o odpowiedź na moje pytanie a nie wasze problemy! Skupcie się na temacie lepiej!

W temacie jest wyraźnie napisane mają sie wypowiadać osoby które używają tego programu i które mogą sprawdzić u siebie ten problem.

Nie rzucaj sie tak bo z krzesla spadniesz.

Dobrze Ci radzimy a ty masz problem. Jak tak bardzo cie wkurzaja kreseczki na ekranie to sobie wylacz ten efekt jak juz napisal sorek, a najlepiej mowie ci zainstaluj cos innego.

Staram sie zrozumiec fenomen tego avasta, moze ty mi powiesz co cie do niego przyciagnelo, pytam serio. Gdzie nie pojde kompa robic, tam avast zainstalowany...zazwyczaj wywalenie go i skan czyms normalnym usowa 99% problemow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam Avasta, Zone Alarma i Spybot - Sherch & Destroy. I co dziwnego w większości przypadków mi to wystarcza. Poza tym Avast darmowy i prosty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesują mnie wasze problemy! Żegnam

Edytowane przez carreau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Używam Avasta, Zone Alarma i Spybot - Sherch & Destroy. I co dziwnego w większości przypadków mi to wystarcza. Poza tym Avast darmowy i prosty.

Ja podobnie, używam Avasta, Spybot - Search & Destroy, oraz Ad-Aware SE Personal. I nie rozumiem dlaczego się czepiacie :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie, ale serio, nie spotkalem jeszcze sie z przypadkiem kompa bez wirusa na ktorym bylby avast. Sam tez to mialem kiedys, posiedzialo tydzien az zrobilem skan i do kosza polecialo ok 1000plikow, lacznie z systemowymi, co zaoowocowalo reinstalem. Ja dziekuje za takiego antyvira. AVG tez jest free edition a sluzy mi od roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może ktoś wkońcu sprawdzić u siebie czy u niego występuje w avaście podobny efekt jak zaznaczy opcję "użyj efektów półprzezroczystych" w zakładce "wygląd" programu?? Bardzo proszę o odpowiedź na tamat!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdziłem, u mnie jest to samo, nie wiem dlaczego, średnio mnie to obchodzi bo można tego nie używać(a właściwie nie wiem po co wogule to robić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie błąd programu. Nic więcej z tym nic nie zrobisz. Możesz napisać meila do firmy o takim problemie. W kolejnej wersji z pewnością to poprawią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedź!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...