BarTeK784 0 Napisano 23 Maj 2007 jak myslici kto wygra lige mistrzow 2006/07 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Maj 2007 Jak już pisałam w innym temacie to będzie ciężko dla Liverpoolu wygrać jeżeli będą tak grać jak wcześniej. Milan jest mocny i szybki. Właściwie to nie wiem za kim mam być. Chciałabym zobaczyć ładny mecz! Poprostu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BarTeK784 0 Napisano 23 Maj 2007 ja tez swojego faworytra nie mam ale chcialbym zeby mecz byl ciekawy i trzymajacy w napieciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Maj 2007 Proszę pisać w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kiemarr 0 Napisano 23 Maj 2007 No to po co ten temat? Hehe .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 23 Maj 2007 Nie wiem, ale dziś wygra Milans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 23 Maj 2007 Nie wiem, ale dziś wygra Milans Milans to może co najwyżej ładnego arta napisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Maj 2007 Ale bramka do szatni... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BarTeK784 0 Napisano 23 Maj 2007 (edytowane) heh do przerwy jeden do zero dla milanu, chociaz wedlug mnie nie slusznie bo liverpool lepiej gral - ale taki jest football Edytowane 23 Maj 2007 przez BarTeK784 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BarTeK784 0 Napisano 23 Maj 2007 no i milan wygral w sumie chcialem zeby tak sie stalo,chociaz pilkaze z san siro nie sa moimi faworytami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Maj 2007 no i milan wygral w sumie chcialem zeby tak sie stalo,chociaz pilkaze z san siro nie sa moimi faworytami ja tam wolałbym żeby Liverpool wygral ale cóż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Maj 2007 ja tam wolałbym żeby Liverpool wygral ale cóż j.w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi