Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
carreau

Firefox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Właśnie zainstalowałem sobie przeglądarkę Mozilla Firefox. Chciałem zapytać czy mógłby ktoś sprawdzić kto korzysta z tej przeglądarki czy odświeżając szybko kilka razy pod rząd klawiszem F5 powstają takie białe kreski przechodzące na obrazku na stronie http://twojeip.wp.pl/

Odświeżając szybko klawiszem F5 widać u mnie na tej stronie białe kreski na obrazku z tą dziewczyną. Bardzo proszę o sprawdzenie tego. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź dokładnie trzeba kilka razy odświeżać szybko stronę (gdzieś 10 razy pod rząd szybko wciskając F5) i wtedy raz na kilka razy pojawiają sie białe kreski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam Opery, ale na sprawdziłem na FF i nie mam takich problemów. Zrób screena jak to u Ciebie wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam firefoxa i nie ma zadnych kresek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tylko na tej stronie pojawiają sie te białe kreski nie za każdym razem! One pojawiają się na ten dziewczynie głównie oraz z jej prawej strony ale strasznie cięzko to uchwycić. Ja ma najnowszą wersję fiefoxa w internet explorer jest wszystko ok!!! Tylko w firefoxie to występuje

Edytowane przez carreau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko na tej stronie pojawiają sie te białe kreski nie za każdym razem!

Czy musisz wchodzic na te strone :P ???

Ja ma najnowszą wersję fiefoxa w internet explorer jest wszystko ok!!! Tylko w firefoxie to występuje

ja mam firefox 1.5.0.1 (zobacz czy na tej wersji tez sa kreski)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki miałeś rację zainstalowałem starszą wersję firefoxa tą co ty masz i jest wszystko ok nie ma białych kresek podczas odświeżania!!! Jednak to wina najnowszej wersji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...