Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Alieno

Radeon 9600 pro i geforce 64 mb ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z tymi kartami i grą medal of honor aa . Caly czas gralem na karcie 64 mb ale ze fps słaby to musialem cos z tym zrobic zmienilem procka dokupilem ram i karte radeona 9600 pro . Nie wiem dlaczego gra chodzi znacznie lepiej na geforce 64 mb ... co nie powinno miec miejsca przy takiej karcie jaka jest 9600 pro 256 mb ale jednak instalowalem nowe i stare sterowniki do ati bez wiekszych efektow myslalem ze tutaj jest przyczyna bo wydaje mi sie nie mozliwe zeby 64 mb karta byla lepsza od 9600 a jednak .... Pomocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam mam problem z tymi kartami i grą medal of honor aa . Caly czas gralem na karcie 64 mb ale ze fps słaby to musialem cos z tym zrobic zmienilem procka dokupilem ram i karte radeona 9600 pro . Nie wiem dlaczego gra chodzi znacznie lepiej na geforce 64 mb ... co nie powinno miec miejsca przy takiej karcie jaka jest 9600 pro 256 mb ale jednak instalowalem nowe i stare sterowniki do ati bez wiekszych efektow myslalem ze tutaj jest przyczyna bo wydaje mi sie nie mozliwe zeby 64 mb karta byla lepsza od 9600 a jednak .... Pomocy :)

1.jaki ten GeForce to raz

2.po zmianie grafy robiłeś formata

3.na jakich detalach/rodzieloczści teraz chodzi gra a na jakich przedtem

4.pojemnośc pamięci na grafie nie wiele ma wspólnego z wydajnościa

5.procka zmieniłeś jakiego na jakiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, miałem z Radkiem 9600 ten sam problem ;) Tylko wyglądało to trocche inaczej. Mianowicie moja karta się grała i po kilku minutach grania wydajność spadała i zaczynałą chodzić wolniej. U mnie był też taki problem że jak karta zbyt się przegrzała to się wyłączała. Sprawdź czy karta i pamięci się grzeją. Może to ich wina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wiem ze to gf 4 mx 400 chyba 64mb procek 1.2 athlon ponoc taktowany na 1.9 czy cos w tym stylu ram 768 a detale full minimum rozdzielczosc 640 i wszytsko co mozliwe na minimum lub wylaczone myslicie ze to moze byc wina sterownikow . pozzdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...