Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Aligator

Nagrywarka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

ZNOW MAM PROBLEM Z NAGRYWARKĄ, CZY ŻADEN PRODUCENT NIE POTRAFI WYPRODUKOWAć SPRZęTU, KTÓRY NIE OKAŻE SIę WADLIWY???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie krzycz proszę! Treść postu jest niezgodna z pkt. 4.2 regulaminu.

A ad. wadliwości: są producenci, którzy dobrze sobie z tym radzą, ale generalnie kwestia wadliwości bądź nie nagrywarek opiera się bardziej na zasadzie szczęścia niż dbałości producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DLACZEGO MAM NIE KRZYCZEć KIEDY JESTEM WKURZONY? Ale okey. Sprawa wygląda tak, że popsuła mi się nagrywarka a tydzień temu wygasła gwarancja, jak tu się nie wkurzać? Niby nagrywa, wszsytlo idzie dobrze i na samym końcy wyskakuje: "Proces zapisu zakończony niepowodzeniem". Przeinstalowałem oprogramowanie, nic to nie dało, gdyby ktoś miał jakieś sugestie odośni etego co jeszcze można zrobić to proszę o pomoc i z gory dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DLACZEGO MAM NIE KRZYCZEć KIEDY JESTEM WKURZONY?

Bo u nas na forum zabraniamy nadużywania wielkich liter. Bez względu na samopoczucie użytkowników. Odsyłam do netykiety.

Wracając do meritum: Czyli problem dotyczy zamykania sesji. Dziwne, skoro cały proces przebiegł bez problemu. To reguła, że tak się dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie normalne plyty a nie jakies badziewia za 1zl i nie nagrywaj maksymalna dla plyty predkoscia. Zobacz czy bedzie dzialac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm... nie wiem czy tego nie widać, ale temat niżej jest coś podobnego :)... zachęcam do lektury :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DLACZEGO MAM NIE KRZYCZEć KIEDY JESTEM WKURZONY? Ale okey. Sprawa wygląda tak, że popsuła mi się nagrywarka a tydzień temu wygasła gwarancja, jak tu się nie wkurzać?

ile miałeś tej gwary?

bo może masz jeszcze szanse na reklamacje (2 lata od zakupu) o ile zachowałeś paragon ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...