Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
carreau

Strona z torrentami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czy wie ktoś jak usunąc konto na stronie http://www.demonoid.com/ Podobno konto samo zostaje usuwane po dłuższym czasie nie używania. Jednak ja nie używałem konta przez 3 miesiące i niestety dalej istnieje. Orientuje się ktoś może po jakim czasie konto zostanie trwale usunięte? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Can you delete my account?

No. But you can stop using it and the site will automatically set it as inactive after some time.

czyli nie ale zostanie przestawione na nieaktywne po jakimś czasie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co z tego że będzie nieaktywne jeżeli zawsze nawet za 10 lat jak się zaloguję to będzie działać! Czyli nic się nie da zrobić z kontem tak? Jeżeli jest niekatywne to dlaczego nie jest kasowane po jakimś czasie tylko zawsze można je ponownie uaktualnić? NIe rozumiem tych ludzi co zakłądają takie strony. Po co wogóle trzymają nieaktywne konta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czyli nic się nie da zrobić z kontem tak?

no raczej nic...

Jeżeli jest niekatywne to dlaczego nie jest kasowane po jakimś czasie tylko zawsze można je ponownie uaktualnić? NIe rozumiem tych ludzi co zakłądają takie strony. Po co wogóle trzymają nieaktywne konta?

żeby mieć ładne statystyki + żeby policja wiedziała kto co sciągał ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg... carreau - nie przejmuj sie tym, ze Twoje konto jest zarejestrowane, przeciez chyba nie podałeś im swoich prawdziwych danych? A zresztą tego i tak nikt nie ogląda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
omg... carreau - nie przejmuj sie tym, ze Twoje konto jest zarejestrowane, przeciez chyba nie podałeś im swoich prawdziwych danych? A zresztą tego i tak nikt nie ogląda ;)

Jakto nie ogląda? A słyszeliście historię gościa na którego mówili Scotfield? To mój qmpel. A wiecie czemu siedział? Bo podał prawdziwe dane na stronce z torentami i go zgarnęli... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że nie podałem prawdziwych danych ;-) Dzięki za zainteresowanie tematem.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A zresztą tego i tak nikt nie ogląda ;)

jak to nikt? antyterrorka przecież zlecenia dostaje na zarejestrowanych tam ;) ^^

robią wjazd na chate na ziemie w kajdany, worek na głowę i do lasu kopać grób :blink:

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po drodze tego w worku biora na paczki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...