Waver 0 Zgłoś Napisano 7 Maj 2007 Witam Kto nie slyszal o tej grze, niech sie lepiej nie przyznaje. 4 lat mozemy o niej slyszec i wreszcie mamy szanse w nia zagrac. Jestem ciekaw jakie odniesliscie wrazenia, bo mi gra bardzo zaimponowala, ten ponury krajobraz i sceneria czernobyla jest bardzo klimatyczna, co mi bardzo odpowiada Od czasu dooma nie mialem dreszczyku emocji jak przy Stalkerze, a jak Wy ja odebraliscie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 8 Maj 2007 Co to wiele opowiadać. Gra zawiodła na wielu płaszczyznach, ma mase bugów i powstawała ponad 4 lata Największym jej fenomenem jest to, że mimo wszystko jest bardzo dobra. Polskie tłumaczenie troche do kitu, psuje bardzo mocno nastrój, ale da się przeżyć, no i zawsze można wyłączyć i słuchać rosyjskiego nawijania Za dużo biegania, wkurzające to jest, loadingi przy każdej lokacji i respawny wrogów, największa wada chyba. No ale cóż...stalker to stalker nie po to się czekało żeby nie grać (chociaż osobiście chce najpierw G3 skończyć nim ;P stalker mnie znudził po tygodniu...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 9 Maj 2007 http://forum.pccentre.pl/index.php?automod...um&album=35 Fotki edycji kolekcjonerskiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levis 0 Zgłoś Napisano 10 Maj 2007 Po przeczytaniu postu Havoca nieco się zdziwiłem bo mam zupełnie odmienne zdanie, ale to dlatego że to nie jest do końca typowy RTS a fani fakowych po prostu się w niej nudzą (chociaż też widać że tylko część z nich), w grze nastrój jest naprawdę wybitny, można by go porównywać z Doomem, HL2 czy innymi wielkimi FPSami a i tak nie znajdzie się odpowiednika, to jest ten atut dla którego uważam że warto było czekać na gre, tak samo nie zgodzę się odnośnie wydania polskiego, jest w porządku, wbrew pozorom nie zawsze koles ubrany w zagraniczny mundur mówiący po polsku nie psuje aż tak bardzo klimatu, głosy są dobrze dobrane, nie ma specjalnych różnic w jakości nagrań, sama lokalizacja była na czas więc nie ma co narzekać. Gra jest bardzo dobra, chociaż z racji czekania tych 4 lat nie zasługuje na ocenę 10/10, nie mniej jest zrobiona z pomysłem a wiek nie zaszkodził specjalnie jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Zgłoś Napisano 10 Maj 2007 Po przeczytaniu postu Havoca nieco się zdziwiłem bo mam zupełnie odmienne zdanie, ale to dlatego że to nie jest do końca typowy RTS a fani fakowych po prostu się w niej nudzą ... Stalker to nie jest RTS, nawet na polce koło nich nie lezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levis 0 Zgłoś Napisano 12 Maj 2007 Stalker to nie jest RTS, nawet na polce koło nich nie lezy. Heh te skróty, myślałem ogólnie o strzelankach i chyba w głowie wyszło mi coś na kształ Real Time Shooter, chodziło oczywiście o FPS anyway, gra jeszcze mi się nie znudziła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waver 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2007 Czy ja wiem, czy lektor kiepski ? Mnie sie osobiscie podoba, wystarczy spojrzec na ten filmik, ktory mowi sam za siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubuntu 0 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2010 poleca, OL 2.2 + patch 1.0005, jest masa modow zmieniajacych styl gry badz grafike (lepsza/gorsza), gra ma taki engine jakby praktycznie samemu mozna bylo ja modyfikowac, gra nie ma ograniczen, mozna grac fpp,tpp, mozna sobie zrobic z niej carmageddon jezdzac pojazdami, albo zamieniajac oryginalne modele swoimi za duzo zeby o tym pisac... poporstu stalker ze wzg na swa nieprzewidywalnosc jest poprostu zaj***ty:) polecam kazdemu, kto lubi strzelac, myslec, skradac sie, krasc, szukac, kombinowac, handlowac, jezdzic, biegac itp itd:) jesli ktos ma problemy sprzetowe to moge pomoc, u mnie dziala wporzadku na intel 1,6 dual, 2gb ram i niestety - intel 965 GMA - wszystko w lapie toshiby;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach