darek_dade 2 Napisano 7 Maj 2007 Gówno totalne. Płytka stworzona przez marketingowców. Ściągnąć, przesłuchać, wyrzucić, nie kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 7 Maj 2007 O to jakaś kolejna płyta....? MINUTES to midnight popraw się gamoniu ;p Niestety...z bólem na sercu...oprócz 2-3 kawałków reszta niewarta uwagi, a i te tym razem niestety...popową komerchą zalatują. Szczególnie mnie to boli aż płakać się chce ;( Antyfani, palcem wytykać nie będe, mają pewnie niezły ubaw teraz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 7 Maj 2007 Minutes czy seconds, o tej płycie i tak nikt nie będzie pamiętać za 3 miesiące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 7 Maj 2007 Antyfani, palcem wytykać nie będe, mają pewnie niezły ubaw teraz :/ chyba wiem o kogo ci chodzi, ale zdaje się że ten ktoś obiecywał że już nie będzie odwiedzał tego miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Maj 2007 Hehe no to sie ciesze...teraz ja i darek tylko mozemy byc prawdziwymi antyfanami ;p Ale serio...zal mi nowej plyty...tragedia ale wciaz zostaja poprzednie z lat swietnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Maj 2007 (edytowane) Taki "One Hit Wonder" z tego lp. Choć nie do końca w sumie, ich pierwsza płyta jako całość była dobra. Czas za to napawać się dobrym brytyjskim rokiem (patrz opis). Edytowane 8 Maj 2007 przez darek_dade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Maj 2007 A gdzie recenzja tej płyty (mimo, że premiera dopiero za parę dni)? HM?! Nie ten dział. P.S. Słyszałem u kumpla, beznadzieja, nie kupie ich już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Maj 2007 A gdzie recenzja tej płyty "Gówno totalne." Proszę o przeniesienie tematu spowrotem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 8 Maj 2007 Zawsze mowilem, ze LP to za dobrzy nie sa. Tylko Metora im sie udala ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Maj 2007 Zawsze mowilem, ze LP to za dobrzy nie sa. Tylko Metora im sie udala ;P Bluznisz HT duzo lepsza była reanimation dobry pomysł dobra płyta...meteora godny nastepca...MTM...cos im sie pomylilo z muza britney spears :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Maj 2007 HT i Metora świetne, Minutes.... beznadziejne. Toż to nie LP, to jakiś wolny pop czy co? Ja jestem zawiedziony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 8 Maj 2007 W koncu przestali strugać hardych i nagrali cos popowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Maj 2007 Dobrze, dobrze, mimo wszystko pomimo 2 piosenek reszta jest b. słaba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 9 Maj 2007 W koncu przestali strugać hardych i nagrali cos popowego? Wiesz, granie muzyki często polega na struganiu z siebie kogoś kim się w rzeczywistości nie jest Ni to popowe, ni to hardrockowe. Takie nijakie to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Artemis 0 Napisano 12 Maj 2007 Na pewno ściągnę i przesłucham (głównie z sentymentu do LP), ale na pewno nie kupię po tym, co od Was usłyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 13 Maj 2007 Nie no Tobie moze sie spodobac. Moze ta plyta tak naprawde jest dobra tylko nam sie nie podoba A tak na serio, to zawsze kieruj się własnym gustem i nie przejmuj się tym co o nim mówią inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 13 Maj 2007 Powiem wam po tym calym rzucaniem miesem na nowa plyte...ze im wiecej slucham, tym bardziej jakos przypada do gustu. Uwazam ze po prostu trzeba sobie dac czas i przestawic sie na ich nowe brzmienie, bo jednak po czesci zachowali swoj dawny style i graja podobnie, tylko inaczej wiadomo, spiewajacy Mike to jak latajaca zaba no ale coz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
eloziom34 0 Napisano 27 Sierpień 2007 Pomijając temat jakości płyty - kiedy LP nie było popowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi