Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
majkel

Dziwny problem z pc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, problem polega na tym, że nagle komp zaczyna ciszej chodzić i zawiesza się. Żeby go ponownie uruchomić trzeba wyłączyć i ponownie włączyć do sieci. Akurat teraz działa i nie zawiesił się jeszcze, dlatego piszę :D Proszę o pomoc :) Przepraszam jeśli był już podobny temat ale nie mam czasu żeby sprawdzić.

Edytowane przez majkel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak czytam to problem troche podobny do mojego... temat nizej o problemie z kompem! Ale zawieszajac sie robi sie czarny ekran czy nie? wyswietla sie cos? A moze monitor przybiera rozne kolory na zmiane i wkoncu gasnie? Kiedys tak mialem i wtedy padl mi wentylator przy zasilaczu! Jak Ci sie zawiesi to sprawdz czy wentylator chodzi... a jak nie to moze chlodzenie od procka!... i ewentualnie tak jak u mnie karta graficzna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak jak czytam to problem troche podobny do mojego... temat nizej o problemie z kompem! Ale zawieszajac sie robi sie czarny ekran czy nie? wyswietla sie cos? A moze monitor przybiera rozne kolory na zmiane i wkoncu gasnie? Kiedys tak mialem i wtedy padl mi wentylator przy zasilaczu! Jak Ci sie zawiesi to sprawdz czy wentylator chodzi... a jak nie to moze chlodzenie od procka!... i ewentualnie tak jak u mnie karta graficzna...

Wszystko działa już, jadę na nowym zasilaczu 400 W, poprzedni miał 300 W i chyba już dziadek nie wytrzymywał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...