Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Grafikarto

Grafikarto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Widze, ze jest tu troche osob z zainteresowaniami z zakresu grafiki i webmasteringu, to chcialbym zaprezentowac wam miejsce gdzie mozecie poszerzac swoje horyzonty.

Do administracji: Wiem, ze jest to swojego rodzaju spam, jednak forum ktore reprezentuje nie jest w zadnym stopniu podobne do waszego, wiec uwazam ze nie tworzymy absolutnie zadnej konkurencji, a jedynie dajemy mozliwosc uzytkownikom z zainteresowaniami graficznymi mozliwosc dalszego samorozwoju. Zastanawialem sie przed napisaniem tego tematu, jednak ze wzgledu na wyzej wymienione okolicznosci prosilbym o nie kasowanie go. Z gory dziekuje.

Niedawno zostało uruchomione nowe forum graficzno-webmasterskie Grafikarto.pl, na które chciałbym was zaprosić.

http://grafikarto.pl

Teoretycznie reszta już nie jest potrzebna bo siedzisz na forum, czytasz, uczysz się z tutoriali, dyskutujesz z innymi ludźmi, a może i zastanawiasz się już jakim ciekawym serwisem wesprzeć projekt Grafikarto.

Czym jest Grafikarto? Jest to nie tylko forum, lecz również szereg portali tematycznych, traktujących o różnego rodzaju tematach z zakresu webdesignu, grafiki, systemów blogowych. Z pomocą innych administratorów tychże portali staramy się stworzyć potężny projekt, z wspólnym forum na którym można znaleźć pomoc, rozwiązania problemów, pochwalić się swoją twórczością.

Postawiliśmy sobie za cel nie tylko stworzenie któregoś z kolei w kraju forum graficznego, lecz coś o wiele większego. Każdy posiadający ciekawy serwis z zakresu webdesignu, grafiki komputerowej, może do nas dołączyć i wspólnie tworzyć coś o wiele ciekawszego niż by można stworzyć w pojedynkę.

Warto również wspomnieć o kółkach zainteresowań, dostępnych na forum. Są to podfora tematyczne, które tworzą sami użytkownicy. Każdy, kto ma odpowiedni pomysł, zachęci użytkowników, administrację może otworzyć własne kółko, dbać o nie, moderować. Daje to swojego rodzaju niezależność i sposób na wybicie się w wspólnocie.

Myślę, że zainteresowanych nieco zachęciłem. Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcić was do rejestracji :)

http://grafikarto.pl

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...