Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
iiN

Problem ze mailbox'em - poczta.fm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Posiadam pewnien problem dotyczacy konta w domenie @poczta.fm mianowicie:

Nie otrzymuje maili typu: Gdy zakladam nowe konto na obojetnie jakim forum czesto wymagane jest potwierdzenie jego zalozenie poprzez klikniecie w link w mailu wyslanym na skrzynke poczotwa. Maile tego typu nie trafiaja w ogole na moja skrzynke. Sadze, ze jest to spowdowane antyspamem jednak kiedy probuje go wylaczyc to wyswietla sie napis "Dane nie zostały zapisane - prosimy o sprawdzenie formularza". Nie przejmowalem sie tym do czasu, az nie musialem odzyskac hasla do konta w pewnej grze. Nalezalo podac odowiedz na tak zwane "Secret question" i maila ktorego podalem w danych konta, aby uzyskac nowe haslo w mailu. Jednak mail z nowym haslem nie dotarl od 3 dni i nie jest to wina obslugi technicznej tej gry. Co mam zrobic w tym przypadku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż skrzynkę na gmailu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam!

Posiadam pewnien problem dotyczacy konta w domenie @poczta.fm mianowicie:

Nie otrzymuje maili typu: Gdy zakladam nowe konto na obojetnie jakim forum czesto wymagane jest potwierdzenie jego zalozenie poprzez klikniecie w link w mailu wyslanym na skrzynke poczotwa. Maile tego typu nie trafiaja w ogole na moja skrzynke. Sadze, ze jest to spowdowane antyspamem jednak kiedy probuje go wylaczyc to wyswietla sie napis "Dane nie zostały zapisane - prosimy o sprawdzenie formularza". Nie przejmowalem sie tym do czasu, az nie musialem odzyskac hasla do konta w pewnej grze. Nalezalo podac odowiedz na tak zwane "Secret question" i maila ktorego podalem w danych konta, aby uzyskac nowe haslo w mailu. Jednak mail z nowym haslem nie dotarl od 3 dni i nie jest to wina obslugi technicznej tej gry. Co mam zrobic w tym przypadku?

Może sprawdz w katalogu SPAM o ile taki istnieje, na normalnych pocztach zazwyczaj tam takie maile laduja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Załóż skrzynkę na gmailu.

No tak, na przyszłość to niezły sposób na uniknięcie podobnych kłopotów, ale w odzyskaniu hasła nie pomoże. Jak radzi Michał, zobacz, czy na liście folderów jest "Spam". Jeśli tak, w jego zawartości powinien być e-mail (możliwe, że konieczne będzie ponowne wysłanie wiadomości z linkiem potwierdzającym, bo takie odnośniki są aktywne tylko jakiś czas). A jeśli takiego katalogu nie ma, pozostaje kontakt z administratorem poczty. O ile pamiętam, na Interii jest taki duży formularz umożliwiający kontakt z różnymi osobami pracującymi w portalu.

Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...