Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kurzawa

Forum o Windows Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie długo oczekiwany "Polski Support do Windows Vista" został otwarty:

Adres do niego:

http://www.xxx.xx

Piszcie tutaj o nim swoją opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze wątpię, żeby to puste jak na razie forum było długo oczekiwanym... Po drugie, określenie "długo oczekiwane" sugeruje reklamę, a nie przypominam sobie, żebym na nią wyrażał zgodę. Po trzecie, pytasz o opinię ad. strony, dlaczego więc wątek jest w dziale Windows (kolejny powód do uznania tego tematu za reklamę). Po czwarte, co tu opiniować: forum na IPB z darmową skórką i wieeelkim X w czerwonym kółku. Po piąte: aby móc przeglądać forum, trzeba się zarejestrować. Bot Google chętnie by to zrobił, ale nie wiem, czy potrafi. Powiedziałbym nawet, że nie potrafi, więc zindeksuje tylko to, co dostępne bez rejestracji. Życzę powodzenia, bo będzie Ci bardzo potrzebne :) Po szóste, szanujące się strony korzystają ze statystyk Stat.pl, bo to one są cenione przez potencjalnych reklamodawców, zwłaszcza domy mediowe (a podejrzewam, że masz jakieś nadzieje na zysk - statystycznie za trzy-pięć lat powinien się pojawić). Po siódme układ kategorii jest dla mnie kompletnie nie czytelny. Po ósme - "Polski support" sugeruje, że masz błogosławieństwo Microsoftu, a nic mi o tym Microsoft nie pisał.

Ocena ogólna: 2/10 [-1 za "długo oczekiwane" - błąd w zakresie public relations] daje nam 1/10 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...