Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Alastor

Forum pclab

Rekomendowane odpowiedzi

WItam!!!

Mam pytanie dzisiaj zablokował mi admin konto na forum pclab!!! (pisze coś takiego:Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53) Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w tych cyferkach chodzi???? I mógłby ewentualnie napisać mi maila do admina tego forum! Z góry dziękuję!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro masz zablokowane konto mogą być dwie przyczyny: albo coś nabroiłeś, albo pclab ma jakieś problemy z kontami użytkowników. Jeżeli uważasz, że z Twojej strony jest ok (tj. przestrzegałeś regulaminu Pclab) to napisz do nich meila, że masz taki problem - powinni Ci pomóc. Choć osobiście uważam, że nie warto - lepiej pisać tutaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz mi podać maila do admina forum pclab bo nie mogę wyświetlić u siebie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tam olał pclab... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego fajne forum przecież!!!

Nie zrozumiałeś aluzji chyba... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i fajne, ale to jest lepsze B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WItam!!!

Mam pytanie dzisiaj zablokował mi admin konto na forum pclab!!! (pisze coś takiego:Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53) Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w tych cyferkach chodzi???? I mógłby ewentualnie napisać mi maila do admina tego forum! Z góry dziękuję!!!

heh ban(a)na dostałeś

Dlaczego fajne forum przecież!!!

z stetkami troli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pclab - najwieksze zbiorowisko kretynów i pseudoznawców w internecie. polecą Ci zawsze to, na co jest obecnie moda i co polecają inni - my polecamy to co najlepsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heh ban(a)na dostałeś

z stetkami troli?

Andrzej..mam jedno ale. Nie popadaj w skrajnosci. Zobacz PurePc

pclab - najwieksze zbiorowisko kretynów i pseudoznawców w internecie. polecą Ci zawsze to, na co jest obecnie moda i co polecają inni - my polecamy to co najlepsze ;)

Milans..jak wyzej. Zbiorowisko kretynow?? Soreks ale Lab jest najwiekszym portalem. Gros ludzie z Laba jest userami na PurePc , polowa z nich odwiedza regularnie Andtecha , Extreme Systems i inne bardzo branzowe portale. A to , ze jest wiecej osob , ktore czasmi czegos nie wiedza...no coz. Wedlug mnie lepsze to niz to co moderowie zrobili na Pure. Malo userow , nieprzychylna atmosfera , za byle temat glupie odpowiedzi , ktore nic nie wnosza i non stop warny za byle co. Co z tego , ze forum ma wysoki poziom skoro odpycha kazdego kto jest nowy , nie potrafi poruszac sie po forum itd , a na zadane pytanie uslyszy : bylo.

Polecaja to na co jest moda?? No wiekszego lola nie czytalem narazie. Soreks ale gros polecanego sprzetu to to samo co poleca ci na Andtechu , Extreme Systems czy wreszcie PurePc. CI SAMI LUDZIE.

Lab ma wade. Mianowiscie szajsowate recenzje , ktore sa nastawione na reklame Asusa. Pure w ten sam desen ale do Foxconna , wymieniac moglbym dlugo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale sie z Toba nie zgodze w tym momencie.

Sam by?em aktywnym userem laba - zreszt? widac po ilo?ci postów.. ale to co sie teraz tam dzieje to poprostu masakra... ogromna ilosc noobów, która potrafi sie klócic o cos na czym zupelnie sie nie znaja... uerzy z pure których widzisz na labie - wiekszosc idzie sie wyszalec i doedukowac noobków z laba gdyz maja dosc ostrych zasad na purepc.

Wg mnie lab jest dobry dla pcozatkujacych - kazdy user uzyska tam jakas odpowiedz na pytanie -szkoda ze nie zawsze prawidlowa

a co do mody... wybacz ale taka jest prawda... kiedys, za czasów DDR1 gdy wchodzily A-DATY 400 (które byly zupelnie nieznane w polsce) wszyscy polecali patrioty.. co z tego ze wielokrotnie udowadnialem wyzszosc A-DATA nad innymi kostkami - zawsze najlepsze byly patrioty... dopiero po kilku!! miesiacach ludzie przej?eli na oczy - có?.. era DDR1 zacz??a si? powoli ko?czyc

to jest oczywiscie przyklad... ostanio np jakis user sprzeczal sie ze mna ze dwurdzeniowe athlony z serii EE kreca sie lepiej niz zwykle dlatego, ze maja nizsze napiecie standardowe niz normalne i mozna je bardziej podniesc... takich przypadków na pclabie pelno.

no i jeszcze jedno... ludzie wmawiajacy ze pamieci na elpidach nie sa w stanie zrobic 1000 mhz... gdyby tak bylo to by sie ich nie montowalo np. w g.skillach HZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sam by?em aktywnym userem laba - zreszt? widac po ilo?ci postów.. ale to co sie teraz tam dzieje to poprostu masakra... ogromna ilosc noobów, która potrafi sie klócic o cos na czym zupelnie sie nie znaja...

Z takimi (nazywam to mianem fanboja) sie nie dyskutuje bo i po co. Jesli nie docieraja konkretne argumenty...i zaczyna wylazic chamstwo to masz magiczny przycisk : RAPORT. Dziala.

uerzy z pure których widzisz na labie - wiekszosc idzie sie wyszalec i doedukowac noobków z laba gdyz maja dosc ostrych zasad na purepc.

Tutaj prosze o translacje na polski raz jeszcze bo mimo usilnych checi nie wiem co miales na mysli :P

Wg mnie lab jest dobry dla pcozatkujacych - kazdy user uzyska tam jakas odpowiedz na pytanie -szkoda ze nie zawsze prawidlowa

Tutaj moglbym dywagowac. Jesli odpowiedz jest bledna to zawsze (jestem tam aktywny kolo roku) ktos bardziej w temacie wejdzie i wyprostuje. Lab ma niezaprzeczalnego plusa nad Pure. Nie miesza ludzi z gownem na samym starcie , nie jest to portal w ktorym grupka bogatszych onanistow sprzetowych bedzie jezdzic po "noobku" , ktory zadal glupie pytanie bo sam chce sie doksztalcic. Ja cenie sobie fachowosc Pure , ale niekoniecznie ludzi. Zreszta , jak pisalem...bogaci onanisci sprzetowi , ktorzy wyzywaja sie na mniej obeznanych aby podbudowac sobie ego.

a co do mody... wybacz ale taka jest prawda... kiedys, za czasów DDR1 gdy wchodzily A-DATY 400 (które byly zupelnie nieznane w polsce) wszyscy polecali patrioty.. co z tego ze wielokrotnie udowadnialem wyzszosc A-DATA nad innymi kostkami - zawsze najlepsze byly patrioty... dopiero po kilku!! miesiacach ludzie przej?eli na oczy - có?.. era DDR1 zacz??a si? powoli ko?czyc

Na Arenie udowadnialem , ze kupno 939 , jako nowego kompa nie ma sensu. Ja mam tam bana , po czasie przyznano mi racje. Moglbym dlugo prowadzic taka polemike. Ale dam jeszcze jeden tekst. Od niepamietnych czasow wciskano mi , ze Celeron jest slabszy 30X od Atnka i 10X od Sempka. Oczywiscie to jest przejaskrawienie (na podstawie autentyka z Laba) ale istnieje druga strona medalu. Po prawie roku walki z tym durnym przeswiadczeniem...wreszcie na coraz wiekszej ilosci poratali przyznaja mi racje , ze Celeron D = Semrpron. Do czego zmierzam?? A no do tego , ze i na Pure jest w pewnym sensie moda , powielanie zaslyszanych i niesprawdzonych opinii itd. Ja swiadomie kupilem 2 Celki. Moge sie wypowiedziec...Nie da sie uniknac tego o czym piszesz. Czemu?? Bo nie kazdego stac na to aby kupic , przekonac sie samemu , formulowac wnioski. Na tym opiera sie caly rynek IT. Idac dalej tym tropem...tak samo mozna powiedziec o polecanych mobasach pod 775 >> moda na padajace P5B czy moda na Abita pod AM2.

Cos jeszcze. Wszyscy polecaja Asusa. Dla mnie to gowno. A czemu?? A przez pryzmat montowanej elektroniki. Tej samej jaka posiadaja najtansze Gigagowna. Nie bede tego tlumaczyl , ale to juz jest "glebsze" info. Nie ma mody?? No prosze...

to jest oczywiscie przyklad... ostanio np jakis user sprzeczal sie ze mna ze dwurdzeniowe athlony z serii EE kreca sie lepiej niz zwykle dlatego, ze maja nizsze napiecie standardowe niz normalne i mozna je bardziej podniesc... takich przypadków na pclabie pelno.

Jak pisalem wyzej...nie musisz tracic czas na jalowe polemiki. Podajesz linka i koniec. Jesli typ nie rozumie to omijasz watek. Przynajmniej jest wolnosc wypowiedzi. I nawet jesli jest ona bledna , w rozumowaniu brak jest logiki-wiedzy to kazdego "nooba" mozna zreformowac. Na Pure dostalbys od razu bana/warna itd.

no i jeszcze jedno... ludzie wmawiajacy ze pamieci na elpidach nie sa w stanie zrobic 1000 mhz... gdyby tak bylo to by sie ich nie montowalo np. w g.skillach HZ

A to chyba wciskali ale na Pure....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze mi ktos przetumaczyc do kiedy moje konto jest zablokowane chyba z 700 lat :)

Pisze coś takiego: Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A moze mi ktos przetumaczyc do kiedy moje konto jest zablokowane chyba z 700 lat :)

Pisze coś takiego: Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53.

odejmij sobie 20 273792707 - 2007 i wyjdzie na ile lat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może mi ktoś napisać maila do admina forum pclab?? Bardzo proszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę napisać za Ciebie list do Św Mikołaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz podać mi maila?? Wolę sam napisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko wam wejść na stronę pclab i zobaczyć mail do administratora??? Bez łaski żegnam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciężko wam wejść na stronę pclab i zobaczyć mail do administratora??? Bez łaski żegnam!!!

haha przecież Qdi podał linka :blink:

ale ja też żegnam :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie o ten mail mi chodziło wiesz!!! I nie cwaniakuj!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie dzisiaj zablokował mi admin konto na forum pclab!!! (pisze coś takiego:Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53) Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w tych cyferkach chodzi???? Bardzo proszę o odpowiedź ludzi którzy mieli też zablokowane konto na forum pclab!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie o ten mail mi chodziło wiesz!!! I nie cwaniakuj!!!

to o jaki mail ci chodzi :blink:

Mam pytanie dzisiaj zablokował mi admin konto na forum pclab!!! (pisze coś takiego:Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone. Zawieszenie dobiegnie końca 20 273792707, 19:53) Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w tych cyferkach chodzi???? Bardzo proszę o odpowiedź ludzi którzy mieli też zablokowane konto na forum pclab!!!

no dostałeś bana ...

ten ban skończy się za jakieś 2xxxxxxxxx lat i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma tam innego meila, pisz do naczelnego - on to zleci komu trzeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...