Alastor 0 Napisano 19 Luty 2007 Witam!!! Ostatnio zainstalowałem sobie grę Dawn of War i w teście grafiki pokazuje mi się wynik średni czym to może być spowodowane przeciez ta gra znowu nie ma takich super wymagań! Moja karta graficzna to Geforce 7600gt 256MB procesor AMD Athlon 3200. Załączam zrzut ekranu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 19 Luty 2007 Mały OT IE mnie razi na screenie... I zamiast pclab mile widziane byłoby pccentre A co do konfiguracji, nie możesz manualnie podrasować grafy? Wtedy się przekonasz na ile stać Twojego PCta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alastor 0 Napisano 19 Luty 2007 Grafa jest podkręcona na najlepszych ustawieniach i dalej to samo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Luty 2007 Witam!!! Ostatnio zainstalowałem sobie grę Dawn of War i w teście grafiki pokazuje mi się wynik średni czym to może być spowodowane przeciez ta gra znowu nie ma takich super wymagań! Moja karta graficzna to Geforce 7600gt 256MB procesor AMD Athlon 3200. Załączam zrzut ekranu nie masz super nie wiadomo jakiego kompa ;] i tak masz jakośc tekstur na "wysoki" co do tego to podkręć proca http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=151010 i ile masz ramu? no i to co Tommy napisał - ściągnij Opere i wyłącz jedno okienko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 19 Luty 2007 Wymagania minimalne (z pudelka): 2.0 Ghz, 512 MB RAM, 4,5 GB wolnego miejsca, karta graficzna 64mb ze wsparciem dla T&L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach