Knicz 0 Napisano 17 Luty 2007 Gry Akcji to najpopularniejszy gatunek gier, mam nadzieję że też je lubicie Które tytuły uważacie za ciekawe? Które gry to porażka? Do których lubicie wracać po jakimś czasie, które rządzą na multi? Zapraszam do dyskusji Ja ostatnio miałem przyjemność testować Dark Messiah of might and Magic i przyznam że jest to co najmniej gra ciekawa. Ciekawe połączenie FPP z RPG, czyli dwóch moich ulubionych gatunków Tytuł wprowadza świeżości do trochę skostniałego gatunku gier akcji. System walki jest prosty i intuicyjny a zarazem dający duże możliwości. Wyprowadzanie mocniejszych comb co pestka. Świat jest ciekawy, a fabuła pomimo swojej prostoty i przewidywalności wciąga. Kawał solidnej roboty, szkoda że taki krótki ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 19 Luty 2007 nie wiem czy to są akurat gry akcji ale na multi rządzi Americas Army a co do ulubionych gier akcji to oczywiśćie : GTA Vice City + GTA San Andreas + Far Cry + Call of Duty (cała seria) + Medal of Honor (cała seria) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach