AndrzejSnk 2 Napisano 2 Luty 2007 Topic ten powstał z myślą o wymianie informacji na temat sklepów komputerowych (online), w których zakupiliście sprzęt. Najbardziej przynajmniej mnie interesuje zachowanie się w sklepu/sprzedawcy w czasie rozpatrywania sprzętu oddanego na gwarancje, (ile to trwało itp.). Może możecie jakiś sklep polecić odradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 2 Luty 2007 Odradzam : Proline i obszerny temat : http://forum.idg.pl/index.php?act=ST&f=57&t=66022 http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=40663 http://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X...eje&spell=1 (cala masa....buahaha) ESC: -brak linka bo wal wyszedl , ale sprawdzic to moglem tylko ja w systemie. Sprawa polegala na uwalonym pinie na 965P-DS3 zakupionym w tym sklepie przez Labowicza. Odmowili gwary ze wzgledu na "uszkodzenie" mechaniczne. Sprawdzono w systemie , plyta nie byla wyslana do Gigabyte. Gigabyte ma obowiazek naprawy takiej usterki. Sklep nie chcial bulic za kurierow. Wiecej na PPC , 15 stron http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=7&t=10429 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amarax 0 Napisano 9 Luty 2007 Ja korzystałem m.in. z Siriusa (http://sirius.pl). Zepsuła mi się nagrywarka CD, nową dostałem po około 2-3 tygodniach. Nie pamiętam dokładnie. Generalnie sklep jest całkiem niezły :B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 9 Luty 2007 Ja korzystałem m.in. z Siriusa (http://sirius.pl). Zepsuła mi się nagrywarka CD, nową dostałem po około 2-3 tygodniach. Nie pamiętam dokładnie. Generalnie sklep jest całkiem niezły :B Wejdz wobec tego na inne forum i poczytaj o nich tematy. Kroluje ArenaPc , gdzie sami zalozyli o sobie temat , dostali "zjebki" za olewanie klientow i problemy...i przestali to odwiedzac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Luty 2007 Wejdz wobec tego na inne forum i poczytaj o nich tematy. Kroluje ArenaPc , gdzie sami zalozyli o sobie temat , dostali "zjebki" za olewanie klientow i problemy...i przestali to odwiedzac. a może się poprawili ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 9 Luty 2007 Ja już tyle rzeczy kupiłem w sirius.pl i nigdy nie miałem problemów : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicolas 0 Napisano 9 Luty 2007 Bardzo sobie chwale Sirius - a kupywałem w niejednym - szybko i sprawnie - choć przyznam że szybkość dla mnie nie jest najważniejsza - byleby sprzęt był działający Komputronik też działa bardzo sprawnie - ale mają znacznie drożej. Nie kupywałem w ESC - mógłby ktoś napisać czy są w miare profesjonalni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 9 Luty 2007 Nie kupywałem w ESC - mógłby ktoś napisać czy są w miare profesjonalni? Forumowicz PCLABA kupil tam 965P-DS3. Wygiol 1 pina w LGA. Odmowili mu gwarancji. Gigabyte ma obowiazek naprawiania LGA. Plyta nawet nie zostala wyslana do Wroclawia. Nawet w systemie jej nie bylo. Fajnie dzialaja...wlasne zasady gwarancyjne. Typ wywalil mobo za 500-600 zl..bo ci nie chcieli placic za kuriera do Wroclawia. Smacznego. Sirius>>> kazdy sklep jest ok jak placisz i nie masz problemow. Schody w momencie problemow. Taka jest prawda. Zreszta i Komputronik nie bylby lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 10 Luty 2007 Forumowicz PCLABA kupil tam 965P-DS3. Wygiol 1 pina w LGA. Odmowili mu gwarancji. Gigabyte ma obowiazek naprawiania LGA. Plyta nawet nie zostala wyslana do Wroclawia. Nawet w systemie jej nie bylo. Fajnie dzialaja...wlasne zasady gwarancyjne. Typ wywalil mobo za 500-600 zl..bo ci nie chcieli placic za kuriera do Wroclawia. Smacznego. Sirius>>> kazdy sklep jest ok jak placisz i nie masz problemow. Schody w momencie problemow. Taka jest prawda. Zreszta i Komputronik nie bylby lepszy. może w esc.pl nie wiedzieli że Gigabyte naprawia uszkodzenia mechaniczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 10 Luty 2007 Raczej niecha wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Napisano 10 Luty 2007 może w esc.pl nie wiedzieli że Gigabyte naprawia uszkodzenia mechaniczne? Raczej niecha wiedzieć Heheh..bez przesady. Nie chcieli ale placic za kurierow do klienta , do Wroclawia itd. Proline robi tak samo , ale w ostrzejszej formie a na Labie jest tez o tym jak i na IDG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Luty 2007 Raczej niecha wiedzieć możliwe, możliwe że im się nie chciało wysyłać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
h@trick 0 Napisano 12 Sierpień 2007 ja kiedyś coś kupowałem w komputroniku. drogo, ale solidnie. ostatnio mam krzaki z www.notebooki.pl - olewają klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 12 Sierpień 2007 odemnie + dla esc.pl szybka wysyłka (następny dzień monitor u mnie) i chodzi elegancko - dla pr***l najpierw musiałem czekać pare dni aż towar przyjdzie a potem okazało się że dostałem nie to co zamawiałem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Sierpień 2007 Polecam Siriusa i mały, niedawno otwarty sklepik Everon, któremu z resztą pomagamy wypłynąć na szerokie wody. W obu składałem zamówienia i jestem zadowolony Nic dodać, nic ująć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 13 Sierpień 2007 ostatnio mam krzaki z www.notebooki.pl - olewają klienta A jaki oddział i o co konkretnie poszło? Bo mam zamiar u nich zrobić zakupy (oddział K-ce). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 13 Sierpień 2007 Chciałbym się także dowiedzieć, czy miał ktoś już do czynienia ze sferis.pl? Nie słyszałem o nich wcześniej, ale okazuje się, że mają całkiem nieźle rozbudowaną bazę salonów na terenie całego kraju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
h@trick 0 Napisano 17 Sierpień 2007 A jaki oddział i o co konkretnie poszło? Bo mam zamiar u nich zrobić zakupy (oddział K-ce). To był oddział Warszawa-Polna. Ostatecznie cena przeważyła. Zamówiłem dziś notka od nich przez stronę www. W poniedziałek ma być. Zoabczymy czy wszytsko będzie OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 17 Sierpień 2007 To pochwal się jaki sprzęcior zamówiłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Sierpień 2007 (edytowane) zrobie maly ot dla odmiany chodzi mi o zwykle sklepy elektroniczne, jak media-markt. Wiecie moze czy mozna u nich zamowic konkretne czesci, takie jakich nie posiadaja w ofercie? Edytowane 18 Sierpień 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 18 Sierpień 2007 Można im ukraść tira i się dowiesz co mają/będą mieć w ofercie Powiedz nam co mają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Sierpień 2007 gluptak ;p cicho siedzaj kubus dobrze? ja chce wiedziec czy moga mi cos sprowadzic, bo asortyment to maja marny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 18 Sierpień 2007 To po jakiego musisz zakupy w MM robić? Czasem mają fajne oferty, ale wtedy zazwyczaj są mocno reklamowanie. A bez promocji to wcale tak tanio nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Sierpień 2007 To po jakiego musisz zakupy w MM robić? Czasem mają fajne oferty, ale wtedy zazwyczaj są mocno reklamowanie. A bez promocji to wcale tak tanio nie jest. może raty tzw: 000 (zero-zero-zero) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alchemik 0 Napisano 22 Wrzesień 2007 fajny i profesjonalny sklep to techkomp.pl. Ceny maja super serwis tez mialem okazje sprawdzic (pod 3 dniach dostalem nową płyte MSI, ktora nie startowała. A jeśli chodzi o overclocking albo hi end w zasilaczach ichłodzeniu i obudowach warto spojrzec do zenfist.pl - maja bardzo ciekawa oferte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach