Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Alastor

Emule 0.44d

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zainstalowałem sobie emule w wersji 0.44d i nie mogę się połączyć z rzadnym hubem!!! Wie ktoś co może być przyczyną?? Wyskakuje komunikat że prawdopodobnie hub jest nieczynny!!! nic nie zmieniałem w ustawieniach zainstalowałem tylko i nic nie zmieniałem!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam ostatnio zainstalowałem sobie emule w wersji 0.44d i nie mogę się połączyć z rzadnym hubem!!! Wie ktoś co może być przyczyną?? Wyskakuje komunikat że prawdopodobnie hub jest nieczynny!!! nic nie zmieniałem w ustawieniach zainstalowałem tylko i nic nie zmieniałem!!!

może zainstaluj nową wersje emula (0.47c) i wtedy sprawdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem wersję emule 0.47c i wszystko działa! Może mi ktoś wytłumaczyć dlaeczogo w tamtej wersji nie działają serwery????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zainstalowałem wersję emule 0.47c i wszystko działa! Może mi ktoś wytłumaczyć dlaeczogo w tamtej wersji nie działają serwery????

bo jest stara i nie ma wsparcia? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dlaczego jak mój kumpel instaluje wersję 0.46c to odrazu ma około 80 serwerów a ja jak instaluję tą samą wersję 0.46c mam tylko 13 serwerów i rzaden nie działa?????????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To dlaczego jak mój kumpel instaluje wersję 0.46c to odrazu ma około 80 serwerów a ja jak instaluję tą samą wersję 0.46c mam tylko 13 serwerów i rzaden nie działa?????????????????

Może ma inną instalkę, albo jednak któryś z Was ma inną wersję...

Ps. http://sjp.pwn.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...