Alastor 0 Napisano 11 Styczeń 2007 Witam!!! Ostatnio zainstalowałem sobie offica 2003 wcześniej miałem wersję 2000. Chciałem zapytać osób które używają offica 2003 czy podczas edycji np. w wordzie kiedy coś wypunktowuję to literki często jakby migają? Załączam zrzut ekranu Chodzi dokładnie o to czy mając wypunktowany jakiś tekst (każda linijka musi być zaćżęta od małej litery) gdy chcemy go usunąć od końca klawiczem backspace to w pomemencie kasowania gdy kursor przechodzi do wcześniejszej lini następuje jakby takie zanikanie literek co mnie bardzo denerwuje!!! Wcześniejsze wersje czegoś takiego nie miały!!!! Bardzo proszę czy moglibyście sprawdzić to u siebie!!! Z góry dziękuje!!!! Edit: Z łaski swojej... nie przeklinaj Dacik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdi 0 Napisano 11 Styczeń 2007 Nie przeklinaj!! Nie, u mnie się nic takiego się nie dzieje. Jest tak, jak w poprzednich wersjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 11 Styczeń 2007 Pozwole sobie na małą dygresję. Ja to bym zaczął na Twoim miejscu od zainstalowania porządnej przeglądarki... A co do problemu nie bardzo rozumiem ocb, ja mam xp i raczej nic takiego się nie dzieje, przynamniej mnie nic nie... denerwuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach