Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre

Rekomendowane odpowiedzi

witam w nowym roku!

prawdopodobnie sie zdecyduje na plyte glowna ktora mi polecacie - DFI infinity na nforce4. teraz chcialbym poradzic sie co do pamieci. czy wybor mam nieograniczony czy tez jestem zmuszony wybierac w jakiejs specyficznej grupie. mam procesor amd 64 3500+, plyta to bedzie prawdopodobnie dfi infinity nforce4, karta gforce 7600 gs galaxy. prosze o jakies podpowiedzi i z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
witam w nowym roku!

prawdopodobnie sie zdecyduje na plyte glowna ktora mi polecacie - DFI infinity na nforce4. teraz chcialbym poradzic sie co do pamieci. czy wybor mam nieograniczony czy tez jestem zmuszony wybierac w jakiejs specyficznej grupie. mam procesor amd 64 3500+, plyta to bedzie prawdopodobnie dfi infinity nforce4, karta gforce 7600 gs galaxy. prosze o jakies podpowiedzi i z gory dziekuje

no ale płyta na AM2? tak czy na 939?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no ale płyta na AM2? tak czy na 939?

zapomnialem napisac... na am2 oczywiscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile pieniedzy chcesz przeznaczyć i jak dużo ma być tej pamięci ? czy zamierzasz bawić się w podkręcanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ile pieniedzy chcesz przeznaczyć i jak dużo ma być tej pamięci ? czy zamierzasz bawić się w podkręcanie ?

witam. na pamieci moge przeznaczyc do 450 zlotych... no w ekstremalnym wypadku moge te sume przekroczyc. a co do podkrecania do chcialbym nieco wiecej wycisnac z mojego procesora.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...