Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Manek

Problem w przejściu dalej PoP Warior Within

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kupiłem niedawno grę Prince of Persia Dusza Wojownika. Myślałem, że w instrukcji znajdę cokolwiek o przejściu trudnych miejsc, ale nic nie ma. Dlatego piszę.

Chodzi mi o to, że nie mogę przejść momentu po walce z gościem, który powstaje z WRON lub kruków. Biję się z nim, po kilku ciosach on przelatuje na balkonik wyżej a książe zostaje na dole. To jest przy wejściu do komnaty, prawie na początku gry. Potem idę na balkonik z prawej - od wejścia do tego miejsca - i potem jeszcze wyżej (odbijam się od ściany i wskakuję) i tutaj się zatrzymuję, bo nie mam pojęcia co zrobić.

Jak ktoś wie jak to przejść, to proszę o pomoc. Rzadko gram w gry, pewnie dlatego nie mam wprawy ;)

Pozdrawiam. Proszę o odpowiedzi tutaj lub na gg 4266617. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja Ci napisze jak go rozwalić od samego początku, bo nie wiem, w którym momencie jesteś.

Stan przodem do kierunku, z ktorego przyszedles. Po lewej bedzie sciana, wbiegnij po niej, wspnij sie na krawedz, wbiegnij jeszcze wyzej i odskocz na druga strone. Popatrz na dwie kolumny. Widzisz ten pasek roslin co tam rosnie? Biegnij po scianie i gdy bedziesz na tym wlasnie pasku odbij sie, przeskakujac po kolumnach dojdziesz do kruka i go pobijesz. Ten cwaniak poleci jeszce wyzej. Popatrz teraz na miejsce gdzie poraz pierwszy walczyles z krukiem, jest tam wystajacy bloczek. Pobiegnij po scianie wlasnie tam, gdy kamera zmieni polozonie biegnij w kierunku z którego przybyłeś. Podciagnij sie na krawedz, o ktora wlasnie zaczepiles i wskocz na ta znajdujaca sie po twojej lewej stronie. Odbij sie od niej i przeskocz z kolumny na platforme, gdzie ostatecznie rozwalisz Krukolca :)

mam nadzieje, ze pomoglem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...