Nicolas 0 Napisano 5 Styczeń 2007 Czesc drodzy koledzy !! Mam taki problem: chce sformatować mój twardy dysk. Ale po ponownej instalacji, aby połączyć się z internetem (netia - stałe łącze) musze miec hasło - zpowdziałem gdzies umowe, a do firmy nie moge sie dodzwonic. W polu mam oczywiscie gwiadki, ale wiem, ze sa takie programy, ktore zmieniaja to na zwykły tekst. Czy wie moze kots jakim programem mogłbym to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 5 Styczeń 2007 Nie wiem jakim programem, ale radze Ci znaleźć tą umowę. Jeśli nei znajdziesz to idź do siedziby firmy i im powiedz co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 5 Styczeń 2007 Czesc drodzy koledzy !! Mam taki problem: chce sformatować mój twardy dysk. Ale po ponownej instalacji, aby połączyć się z internetem (netia - stałe łącze) musze miec hasło - zpowdziałem gdzies umowe, a do firmy nie moge sie dodzwonic. W polu mam oczywiscie gwiadki, ale wiem, ze sa takie programy, ktore zmieniaja to na zwykły tekst. Czy wie moze kots jakim programem mogłbym to zrobic? W jakim polu masz te gwiazdki? Również radzę skontaktować się z firmą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi