Qba 4 Napisano 7 Kwiecień 2007 Święta mogą wypasć pod koniec marca już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2007 Święta mogą wypasć pod koniec marca już. Tak, ale chodzi o konkretne daty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 10 Kwiecień 2007 najwcześniej 22 marca (tak będize dopiero w 2285 roku;) ), a najpóźniej 25 kwietnia (w roku 2038). A w przyszlym roku będzie 23 marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Kwiecień 2007 najwcześniej 22 marca (tak będize dopiero w 2285 roku;) ), a najpóźniej 25 kwietnia (w roku 2038). A w przyszlym roku będzie 23 marca Wg mojego źródła najwcześniej może być 21 marca (pierwsza wiosenna pełnia księżyca), reszta się zgadza. Oczywiście zaliczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 10 Kwiecień 2007 a mi sięnie zgadza bo to ma być pierwsza niedziela po pierwszej pełni księżyca. A jeżeli pełnia księżyca jest 21 to pierwsza niedziela Po może być dopiero 22. Moje pytanie: Kto jest producentem telefonu Era MDA Vario? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Kwiecień 2007 Moje pytanie: Kto jest producentem telefonu Era MDA Vario? Myślałem, że to jest marka Era MDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 10 Kwiecień 2007 podpowiedź: w orange nazywa się on SPV M3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 24 Kwiecień 2007 z lekkim opóznieniem ... (już coś szukam w zeszycie z histy ) rządzy jakobinów we Francji <w dobie rewolucji> opierały się na podstawie konstytucji, którą wydano? Proszę podać date dzienną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Maj 2007 Dobra, dawaj coś nowego Połowa ludu to humaniści, a nikt prawidłowej odpowiedzi nie zna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 12 Maj 2007 którego (proszę podać date dzienną) kończy się rok szkolny? aha i poprzednie pytanie odp: 24.VI.1793 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 13 Maj 2007 22 czerwca? tak zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Maj 2007 Co to i gdzie to? (dosyć znane chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jankemnpa 0 Napisano 14 Maj 2007 To chyba kościół jakiś był, tylko nie pamiętam gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 14 Maj 2007 jak wy szukacie, a podpowiedź gdzie to znaleźć macie nawet we właściwościach obrazka. Ja znalazłem w góra 5 min. ale nie podaje odp. bo nie chce mi sie wymyślać następnego pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Maj 2007 W Krakowie? Nie w Polsce jak wy szukacie, a podpowiedź gdzie to znaleźć macie nawet we właściwościach obrazka. Ja znalazłem w góra 5 min. ale nie podaje odp. bo nie chce mi sie wymyślać następnego pytania. Jaki cffaniak... Wiesz to odpowiadaj, może źle myślisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 14 Maj 2007 Maniak nie przyzwyczajony jestem do Cziterstwa! KAtedra Notre Dame czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 15 Maj 2007 Maniak nie przyzwyczajony jestem do Cziterstwa! KAtedra Notre Dame czy co? Nie Pierwszą podpowiedzią będzie kraj - Hiszpania. Jak nie pomoże, podam miasto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 15 Maj 2007 Nie Pierwszą podpowiedzią będzie kraj - Hiszpania. Jak nie pomoże, podam miasto Bazylika Sagrada Familia w Barcelonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 15 Maj 2007 Bazylika Sagrada Familia w Barcelonie Tak Na żywo wygląda jak jakiś zamek na plaży zbudowany z piasku z wodą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 16 Maj 2007 Tak Na żywo wygląda jak jakiś zamek na plaży zbudowany z piasku z wodą co powiedział Jacob Lockowi w serialu LOST? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi