MANIAK 0 Napisano 28 Sierpień 2007 Morskie Oko http://pl.wikipedia.org/wiki/Morskie_Oko odrazu tak myślałem ale musiałem sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 28 Sierpień 2007 (edytowane) z jakiego meczu to oprawa i jaki był wynik? Edytowane 28 Sierpień 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Sierpień 2007 Może Legia - Widzew? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 29 Sierpień 2007 zgadza się, co prawda nie podałeś wyniku, ale można to chyba darować ( było 2-0 dla LEGII ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Sierpień 2007 zgadza się, co prawda nie podałeś wyniku, ale można to chyba darować ( było 2-0 dla LEGII ) Heh, no kogo Legia może przywitać "Witamy w piekle" jak nie Widzew... Btw gratuljuę bardzo dobrego startu w nowym sezonie Wieczorem coś wrzucę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 30 Sierpień 2007 Dziękuję za gratulacje (tak naprawdę to ostateczny sprawdzian jutro ze złodziejami z Lubina ), ale może zadasz w końcu jakieś pytanie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Sierpień 2007 (edytowane) Z jakiego filmu pochodzi poniższy screen? Edytowane 30 Sierpień 2007 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Sierpień 2007 Jakto jaki? Nie wyświetla się? link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 1 Wrzesień 2007 (edytowane) Dobra teraz jest, dlatego ze sa Majowie, i Konkwistadorzy, to uwazam ze Apocalipto. Chociaz nie pameitam takiej sceny, pewnie bylo jako opowiadanie (wstep) historyczny czy cus Edytowane 1 Wrzesień 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Wrzesień 2007 Nie, ale obrazek może być mylący, bo film łączy trzy historie Oto kolrjny z tego filmu. Jeśli nie teraz to po trzeciej podpowiedzi powinniście zgadnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 3 Wrzesień 2007 (edytowane) źródło aka the fountain Edytowane 3 Wrzesień 2007 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Wrzesień 2007 źródło aka the fountain Dobrze Havoc Jak na to wpadłeś? Nie było proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 3 Wrzesień 2007 Wpadłem już po pierwszym screenie...ogląda się to się wie W końcu film Darena Aronovsky'ego (czy jak się go tam pisze ;]) Cóż to jest i/lub z czego jest stworzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 wapienna maczuga herkulesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Wrzesień 2007 wapienna maczuga herkulesa Jasne W Ojcowskim Parku Narodowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 3 Wrzesień 2007 No a już myślałem że nikt nie zgadnie Dajesz Maniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 jak nazywała się stewardessa która wypadła z samolotu IŁ-62 przed katastrofą w lesie kabackim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Wrzesień 2007 Hanna Chęcińska? (skąd takie pytanie? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 Pytanie nie wiem skąd, poprostu nie miałem co wymyśleć, a cały czas chodzi mi po głowie ten wypadek z radomia. No i jakoś tak skojażyłem. Odpowiedź oczywiście dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Wrzesień 2007 Podać nazwisko chociaż jednego sportowca z powyższej fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Wrzesień 2007 nikt nie wie chyba golob? daj cos innego jak nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 8 Wrzesień 2007 (edytowane) na pewno Jarosław Hampel gdzieś tam jest, ale nie wiem który to Edytowane 8 Wrzesień 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Wrzesień 2007 Jasne, że Hampel jest Wystarczyło oblookać całego linka do obrazka... Hampel - Pedersen - Holta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi