AndrzejSnk 2 Napisano 2 Lipiec 2007 Jaka nazwa tej naszywki, jaki numer dywizji, jakie panstwo, w jakich latach zrobiono to zdjecie, przed jaka inwazja, na jakie panstwo, przeciwo komu, jaka nazwa operacji. nie jestem pewnien ale jaki numer dywizji -- > 82. dywizja powietrzno-desantowa (82nd Airborne Division) -> lub 101. dywizja powietrzno-desantowa jakie panstwo -> alianci -> U.S.A w jakich latach zrobiono to zdjecie --> 1944r przed jaka inwazja --> na plaże Normandi na jakie panstwo --> na 5 piw (aka Niemcy) przeciwo komu --> przeciwko niemcom jaka nazwa operacji --> Overlord Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 2 Lipiec 2007 Wszystko sie zgadza, widze, ze ktos sie zna tutaj na II WW, ale nie 82, tylko tak jak masz 2 wersje 101 powietrzno-desantowa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 2 Lipiec 2007 Jakbym wiedział, ze 101 to by już dalej poszło, bo gra taka była :E http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=969 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Lipiec 2007 Jaka jest różnica między socket T a LGA 775? pytanie podchwytliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 11 Lipiec 2007 żadna, to tylko inna nazwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jankemnpa 0 Napisano 12 Lipiec 2007 no skoro podchwytliwe, to pewnie zadna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 12 Lipiec 2007 żadna, to tylko inna nazwa tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 12 Lipiec 2007 kurcze nie mam pomyslu andrzej rzuc cos za mnie, ja dzis nei mysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 13 Lipiec 2007 Masz dzbanek pięcio i trzy litrowy, oraz nieskończoną ilość wody. Wyznacz cztery litry wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Lipiec 2007 Masz dzbanek pięcio i trzy litrowy, oraz nieskończoną ilość wody. Wyznacz cztery litry wody Look @ this Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Lipiec 2007 maniak zgadł ^^ Knicz dawaj coś nowego, bo MANIAK niezbyt często do nas ostatnio zagląda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 28 Lipiec 2007 Teraz zaspamuje niczym Havoc... KNICZ! I jak się teraz czujesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 29 Lipiec 2007 co to ma znaczyć że niby ja? Knicz też tak robi no w każdym razie kNicZ!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 4 Sierpień 2007 (edytowane) jako że Knicz chyba zapomniał, a pozatym: maniak zgadł ^^ to pozwolę sobie zadać pytanie: jakiej produkcji jest ten samolot(jak powiecie jak się nazywa to też nie zaszkodzi)?: Edytowane 4 Sierpień 2007 przez MANIAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 5 Sierpień 2007 hm szczerze to nie wiem, radzicki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 5 Sierpień 2007 no cóż owszem polski, właściwie mogłem się domyśleć że będziecie strzelać. Ten samolot to PZL-130 "Orlik", więcej przeczytacie tu : http://pl.wikipedia.org/wiki/PZL-130_Orlik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Sierpień 2007 Jak się nazywa i ile ma dł. najdłuższa autostrada na świecie? (podpowiedź: tym razem nie jest to w Polsce ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 6 Sierpień 2007 Hmm jakby nie te dopisek ze nie w Polsce to bym obstawiał autostradę wschód zachód, na pewno jest najdłuzsza ... budują 50 lat i końca nie widać ... a tak serio to możliwe że chodzi ci o autostradę nr 1 w Australii biegnąca dookoła całego konntynentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 8 Sierpień 2007 hmm kogo by tu Dobra dzis coś mnie napadło ^^ jagged alliance mi sie przypomina :] Jaki karabin wyborowy (snajperski) został oparty na elementach bardzo znanego karabinu automatycznego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 10 Sierpień 2007 bingo :] oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi