Qba 4 Napisano 19 Maj 2007 Z jakiej piosenki pochodzi tekst "Dzieciaki atakujące policję..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Maj 2007 Author/Artist: The Analogs Title: Dzieciaki Atakujace Policje Album: Oi! Mlodziez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Maj 2007 Najdroższa domena internetowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 (edytowane) Pięć najdroższych nazw domen: 1. Business.com - 7.5 milionów dolarów 2. AsSeenOnTv.com - 5.1 milionów dolarów 3. Altavista.com - 3.3 milionów dolarów 4. Wine.com - 2.9 milionów dolarów 5. Autos.com - 2.2 milionów dolarów --------------------------------------------------- Z jakiego filmy pochodzi owy kadr Edytowane 2 Czerwiec 2007 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 2 Czerwiec 2007 To nie był czasem film, że dwóch braci skłóconych mieszkali w dwóch wieżowcach naprzeciwko siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 2 Czerwiec 2007 To nie był czasem film, że dwóch braci skłóconych mieszkali w dwóch wieżowcach naprzeciwko siebie? Nie kojarze żeby byli braćmi (aczkolwiek dawno widziałem film), ale coś w tym stylu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 3 Czerwiec 2007 Wiem, mam ten film na dysku "Zabójczy numer" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 3 Czerwiec 2007 Wiem, mam ten film na dysku "Zabójczy numer" Tak, dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 7 Czerwiec 2007 Jaką nazwę geologiczną nosi miejsce gromadzenia się lodu i śniegu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Czerwiec 2007 1) Ile max zmian może dokonać zespół w jednym secie? (odnośnie siatkówki) 2) Do ilu rozwalimy Bułgarów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 30 Czerwiec 2007 1) Ile max zmian może dokonać zespół w jednym secie? (odnośnie siatkówki) 2) Do ilu rozwalimy Bułgarów? ad1 W jednym secie można dokonać sześciu zmian (z wyjątkiem libero). ad2 3:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Czerwiec 2007 ad1 W jednym secie można dokonać sześciu zmian (z wyjątkiem libero). ad2 3:1 No ba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 1 Lipiec 2007 (edytowane) Rosyjski czolg, z II wojny swiatowej, 1939-1945, bral udzial, jako glowny czolg sil ZSRR, w takich miastach jak Stalingrad, Berlin, Warszawa, czy w pozniejszych latach okupowal Prage, z wojskami Paktu Warszawskiego. Czolg T-34 Pytanko z mojej strony, w prawym dolnym rogu, jest naszywka, na mundurze zolnieza. Jaka nazwa tej naszywki, jaki numer dywizji, jakie panstwo, w jakich latach zrobiono to zdjecie, przed jaka inwazja, na jakie panstwo, przeciwo komu, jaka nazwa operacji. Ha, kto odpowie na te pytania!? Edytowane 1 Lipiec 2007 przez M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 1 Lipiec 2007 GDzie ta naszywka? W PRAWYM DOLNYM ROGU NA RAMIENIU ZOLNIERZA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 1 Lipiec 2007 W PRAWYM DOLNYM ROGU NA RAMIENIU ZOLNIERZA!! chodzi o to, że nie można hotlinkować widocznie i nie widać obrazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi