MANIAK 0 Napisano 29 Marzec 2007 most Golden Gate w San Francisco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Marzec 2007 most Golden Gate w San Francisco Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 30 Marzec 2007 rozwiąż sudoku, zasad sobie w sieci poszukajcie jak nie znacie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Marzec 2007 dobrze Wiem Wieczorem coś zadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Marzec 2007 Jakie dwa kraje łączy poniższy most? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 31 Marzec 2007 Tak jest Qba! To most nad Sundem, łączy Kopenhagę, stolicę Danii z Malmö w Szwecji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 31 Marzec 2007 Haha, widzicie, trzeba użyć głowy a nie googlarki, która tutaj i tak by nic nie pomogła Skąd wiem co to za most? Bo jechałem tym mostem właśnie z Kopenhagi (Dania) do Malmo (Szwecja) na samolot do Wawy <dumny> P.S. O ile dobrze pamiętam, to najdłuższy, największy most w Europie. Jadąc nim wrażenie było extra, mam gdzieś foty nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 31 Marzec 2007 Podaj tytuł dodatku do Quake'a 3, w którym przy małej ilości energii zostawiamy za sobą czerwone plamy :] Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 1 Kwiecień 2007 Dodatek był tylko jeden - team arena. Tobie pewnie chodzi o jakąś fanowską modyfikacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Kwiecień 2007 No jedyne oficjalne dodatki do QIII to chyba tylko Arena i Team Arena. Reszta to mody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 1 Kwiecień 2007 Oficjalne tak, a nieoficjalne... Zgadywać dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 6 Kwiecień 2007 Oficjalne tak, a nieoficjalne... Zgadywać dalej! Dobra Qba, dawaj coś nowego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Odp: True Combat. Duże pasmo górskie północnej Afryki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 6 Kwiecień 2007 Odp: True Combat. Jak mówiliśmy, to jest mod Duże pasmo górskie północnej Afryki? Chyba Atlas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Jakie chyba? Chodziłeś na geografie? To oczywiste że Atlas. Ostry jestem co? Zadawaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 7 Kwiecień 2007 Jesteś ostry jak Gilette Mach 3 Turbo Kubo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2007 Jak wiemy, Wielkanoc jest więc świętem ruchomym. Kiedy (dzień i miesiąć) może wypaść najwcześniej , a kiedy najpóźniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Syde_Syrius 0 Napisano 7 Kwiecień 2007 jest to czwarta niedziela po 1 pełni księżyca w marcu czyli najwcześniej wypaść moze 4 kwietnia zaś najpoźniej 28 kwietnia, chyba ze cos pokićkałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2007 jest to czwarta niedziela po 1 pełni księżyca w marcu czyli najwcześniej wypaść moze 4 kwietnia zaś najpoźniej 28 kwietnia, chyba ze cos pokićkałem ;] Pokręciłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi