Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
marsta1

Windows xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przed chwilą formatowałęm dysk i instalowałęm windowsa xp sp2. Mam pytanie bo podczas instalacji windowsa gdy zostaje już tylko 13% do zainstalowania to obraz monitora ściemnia się na jakąś aekundę i rozjaśnia i dalej kończy instalację czy tak ma być czy coś jest nie tak??? Tylko przy 13% tak się dzieje. Bardzo proszę o odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli instalacja kończy się pomyślnie to nie ma powodów do niepokoju, u mnie też tak jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j/w jeśli po zainstalowaniu wszystko działa normalnie to nie ma czym się martwić :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie się obraz nie ściemnia, ale nawet jakby się ściemnił to za bardzo bym się tym nie przejmował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam przed chwilą formatowałęm dysk i instalowałęm windowsa xp sp2. Mam pytanie bo podczas instalacji windowsa gdy zostaje już tylko 13% do zainstalowania to obraz monitora ściemnia się na jakąś aekundę i rozjaśnia i dalej kończy instalację czy tak ma być czy coś jest nie tak??? Tylko przy 13% tak się dzieje. Bardzo proszę o odpowiedź.

Widocznie instaluje wtedy jakieś składniki odpowiedzialne za obsługę monitora. Normalka, nie ma się czym przejmować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi nie tylko się ściemnia ale i gaśnie przez cała instalację prawie. :P Jeśli się nie mylę za czasów radzia 9200 tak mi się nie działo, po zmianie grafy już tak. Kwestia chyba sprzętu. Nie ma się czym przejmować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od wydajności sprzętu jesli sprzęt jest wolny to ekran potrafi zniknąć na kilkanaście sekund.... nie ma powodów do niepokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę Cię!! To wątek sprzed 2 lat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...