Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
lolus

Składak :P

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym zlozyc kompa ( do grania) za neizbyt wysoka cene. Chodzi mi najbardziej o karte graficzna (ATI Radeon 9100 AGP x4 64 DDR - ehm na tym syfie poszedl bf2). Oczywiscie jesli chce wymienic karte graficzna wiaze sie z wymiana plytki glownej (mojego Shuttle AK32 socket A) i mojego procesora (AMD Athlona 2000+ XP) oraz RAM (DDR 256 RAM 333 MHz). Czyli moj caly komp idzie do przerobki oporcz oczywiscie dysk twardego i obudowy. Czy macie jakies propozycje na złozenei nowego komputera. Prosze podajcie cene zakupu tego sprzetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale ile możesz przeznaczyć pieniędzy na ten cel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1500 zł? Ale komputer do grania ale nie taki aby najnowsze gry na najlepszej grafie chodzily tylko zebysobie pograc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1500 zł? Ale komputer do grania ale nie taki aby najnowsze gry na najlepszej grafie chodzily tylko zebysobie pograc

AMD Athlon 64 3200+ Orleans (2.0GHz) BOX - 6zł droższy od 3k+ ;]

305 zł

DFI Infinity NF Ultra II-M2

359 zł

GoodRam 512MB PC667 CL5 x2

180 zł x2

Galaxy GeForce 7300GT (1.4ns, zalman) - nie daj sobie wćisnąć 7300 z taktami 400/800

325 zł

zostawiłem ponad 150zł luki na zasilacz bo ten najprawdopodobnie też będzie do wymiany (podaj jaki masz)

wszystko z esc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jezeli okaze sie ze zasilacz daje rade to pozostałe 150 zł mozna przeznaczyc albo na proca x2 3600+ albo dołozyc do grafy (7300GT z 256mb ram lub GALAXY 7600GS )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 350W zasilacz chyba ale w 100% nie mam mocniejszego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam 350W zasilacz chyba ale w 100% nie mam mocniejszego!

podaj firme tego zasilacza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...