Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
doppleganger

jaka płyta pod amd?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Dzieki za porade co do grafiki. zakupilem geforca od galaxy i wszystko zmienilo sie na lepsze :) teraz mam pytanie i chcialbym je zadac na tym forum: jak w tytule - jaka mam wybrac plyte glowna pod athlona 3500+ am2? co doradzilibyscie drodzy eksperci;) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witajcie. Dzieki za porade co do grafiki. zakupilem geforca od galaxy i wszystko zmienilo sie na lepsze :) teraz mam pytanie i chcialbym je zadac na tym forum: jak w tytule - jaka mam wybrac plyte glowna pod athlona 3500+ am2? co doradzilibyscie drodzy eksperci;) pozdrawiam

a jaką gotówką dysponujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

350-400 to DFI Infinity NF Ultra II na NF4

300-330 to Abit KN9 na NF4

270 to Biostar TFroce na NF4 a za 300 jest Ultra.

Tyle w tym temacie. Nie ma innych sensownych plyt pod AM2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
350-400 to DFI Infinity NF Ultra II na NF4

300-330 to Abit KN9 na NF4

270 to Biostar TFroce na NF4 a za 300 jest Ultra.

Tyle w tym temacie. Nie ma innych sensownych plyt pod AM2.

wybaczcie ze dopiero teraz sie odzywam. dzieki za odpowiedz. ta plyta dfi wydaje sie mi byc calkiem spoko. prosze rzuccie okiem na link i powiedzcie czy ta plyta to wlasnie ta o ktorej mowa? mam pewne problemy z tym sklepem, a mieszkam w uk i doswiadczenie nauczylo mnie ze przy zakupie czegos w polsce bedac poza granicami roznie to bywa z gwarancja... ale ok. oto link

http://www.eclipsecomputers.com/product.as...ode=MBD-NFU2M2G

pozdrawiam i wesolych swiat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wybaczcie ze dopiero teraz sie odzywam. dzieki za odpowiedz. ta plyta dfi wydaje sie mi byc calkiem spoko. prosze rzuccie okiem na link i powiedzcie czy ta plyta to wlasnie ta o ktorej mowa? mam pewne problemy z tym sklepem, a mieszkam w uk i doswiadczenie nauczylo mnie ze przy zakupie czegos w polsce bedac poza granicami roznie to bywa z gwarancja... ale ok. oto link

http://www.eclipsecomputers.com/product.as...ode=MBD-NFU2M2G

pozdrawiam i wesolych swiat

wygląda że to taka sama przynajmniej ze zdjęcia bo jest jeszcze literka G a taką ma wersja ze SLI ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...