Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Aqq2

Karta Graficzna + Płyta Główna ;/ :(

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim mam takie pytanie jestem zainteresowany kupnem karty graficznej do 320 zł a konkretnie jakiś radeon np.ten

http://www.allegro.pl/item144886539_palit_...mhz_dvi_tv.html

też jeszcze nie wiem do końca jaki załóżmy że to będzie ten lecz nie wiem czy pociągnie taką karte moja płyta główna Asrock K7VT4Apro i o którą karte graf. mógłbym się najbardziej pokusić radeon czy też może gforce na układzie pamięci DDR2 żeby to poszło jak myślicie co byście zrobili na moim miejscu zostawiając to tak jak jest bez zmian płyty głównej ? z góry dziekuje za odp. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Galaxy GF7300GT albo 7600...nic z radkow bo to kily. I zdala od kart na DDR2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile się nie mylę ta płyta ma złącze AGP, niezbyt nowy twór, dlatego ja na Twoim miejscu nie wydawałbym kasy na kartę z interfejsem AGP tylko dołożył trochę gotówki i zainwestował w płytę z PCI-E, pomyśl nad sprzedaniem tego co masz i dołożeniem do kupna innej płyty głównej i dopiero grafiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja. sprzedawaj to co masz i dokładając około 100 zł dodatkowe mozesz kupic procesor pod socket 754/939 z obsługą 64 bitów ktory bedzie sporo wydajniejszy i chłodnijszy oraz płytę z interfejsem pci-expres.. za 300 zł na allegro kupujesz 7300GT by galaxy z zalmanem i komp syci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...